TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sacrilegiul
Sacrilegiul
Vezi
galerie

Sacrilegiul

de Petru Sebastian Pleșa

Id: #427467

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Obișnuiți cu o lume condusă de bărbați, puternici sau mai puțin, cu secole în care societatea noastră elogiază printr-o smerenie desăvârșită toate sistemele construite de sexul puternic, suntem puși în fața unei istorii de alternativă, unde puterea mamei nu se termină cu o naștere. În lucrarea de față avem un matriarhat așezat într-o carte unică prin felul său.


„Sacrilegiul” este o altfel de poveste, de alterego, prisma unei societăți condusă de femei, cu o ierarhie bine pusă la punct, legi și obediență din partea tuturor păturilor. Liniștea acesteia este întreruptă de cel mai neașteptat oaspete.


Pentru cititorii care simt o dorință nemărginită de a ieși din zona de confort, ctitorită de mii de ani, cartea lui Petru Sebastian Pleșa este perfectă pentru a începe acest proces. Veți redescoperi o altfel de societate, cu un alt statut, mod de gândire, noțiuni și valori. O viziune diferită a ceea ce putea fi. Istoria ei va reuși, cu abilitate, să vă redeseneze linia orizontului, la care așa și nu reușim să ajungem.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Petru Sebastian Pleșa

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 9789975773461

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 202

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bestseller

Teme: feminism