TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Doamna Fericire și Sensul Vieții
Doamna Fericire și Sensul Vieții
Vezi
galerie

Doamna Fericire și Sensul Vieții

de Claudia-Elena Ciubotariu

Id: #427464

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Deschide ochii! Care ar fi cea mai frumoasă și sinceră versiune a unui profesor? Ce fel de profesor ți-ai fi dorit pentru tine? Dar pentru copiii tăi? Pentru mine răspunsul este unul simplu: vreau un profesor fericit!

 

Doamna Fericire chiar există și este o mișcare ce am creat-o în Univers, pentru că fericirea se ia și se dă mai departe. Îți ofer două ore cu Doamna Fericire, în care să te simți văzut, înțeles, apreciat și iubit.

 

Dacă fericirea ar veni în viața ta prin această carte, ai deschide-o?

 

Te las cu felul în care Doamna Fericire își începe ziua:

„Trezindu-mă în această dimineață, zâmbesc. Am 24 de ore de trăit. Jur să le trăiesc profund și să învăț să privesc ființele din jurul meu prin ochii compasiunii”.

Thich Nhat Hanh, „Lotusul în mâl înflorește. Arta transformării suferinței”.

 

Această carte reprezintă un jurnal de școală în care o profesoară care predă educație socială – numită de elevi – Doamna Fericire își notează experiențele și propune un nou model de a răspunde la ceea ce se întâmplă în școală. Cartea se dorește a fi un model de mentalitate deschisă și reprezintă o mișcare ce are puterea de a schimba lumea în care trăim.

 

„Doamna Fericire merge la școală în fiecare zi, căci numai în acest context ea poate fi înțeleasă cu adevărat. Ea nu crede în timp, ci doar în trăire, de aceea ora ei nu ia sfârșit o dată cu sunetul clopoțelului, ci cu momentul în care o altă clasă o așteaptă”.

 

„Doamna Fericire poartă mereu un palton albastru închis pe care are o insignă albastru deschis cu literele – Doamna Fericire. E important să știți asta, astfel o puteți recunoaște pe stradă”.

 

Mesajul Doamnei Fericire:

„Eu sunt un alt Tu”.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Claudia-Elena Ciubotariu

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 978-9975-354738

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 159

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bestseller

Teme: fericire, şcoală