TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum vorbim în public. Exerciții de oratorie UN-PAP-CVNPED-12-N-001
Cum vorbim în public. Exerciții de oratorie
Vezi
galerie

Cum vorbim în public. Exerciții de oratorie

de Paciano Padron

Id: #306485

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sunteti pregătiți să vorbiți în public sau să realizați o prezentare de succes ? Dacă nu stăpâniți arta comunicării persuasive, această carte, așa cum arată și titlul, vă va ajuta să descoperiți cele mai eficiente metode pentru dezvoltarea abilităților necesare unui bun orator. Arta transmiterii mesajului convingător nu trebuie să fie doar apanajul avocaților, ci un instrument indispensabil pentru a convinge publicul în fața căruia vorbiți, indiferent dacă sunteți student, profesor, politician sau președinte de condominiu.

„Cum vorbim în public. Exerciții de oratorie” vă învață să susțineți un discurs la un congres, într-o campanie electorală, la examenul de licență, la o reuniune de negocieri, sau doar la un vernisaj sau o nuntă. Prin stilul de abordare pedagogic, lucrarea de față prezintă cele mai bune tehnici de care aveți nevoie pentru a realiza o mai mare congruentă între limbajul verbal și non-verbal al prezentării, cheie pentru credibilitatea vorbitorului și a mesajului pe care îl transmite. Urmând pas cu pas exercițiile din această carte în premieră pentru România, veți reuși, într-un timp foarte scurt, să fiți mai încrezători în voi înșivă, încredere de care aveți nevoie pentru a va stăpâni tracul care vă controlează sistemul nervos.

În concret, cartea descrie instrumentele oratoriei, instrumente fără de care nu veți reuși niciodată să captați mai bine și mai mult atenția persoanelor în fața cărora vorbiți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paciano Padron

Ediţie îngrijită de: Elena Chiriţă

Data apariției: ianuarie 2012

ISBN: 978-606-591-509-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 150

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universitară