TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
100 cei mai mari scriitori români
100 cei mai mari scriitori români
Vezi
galerie

100 cei mai mari scriitori români

Id: #424389

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea de față răspunde unei necesități tot mai evident resimțite în cultura noastră, și anume aceea a conceperii unor noi modalități de prezentare a creatorilor capodoperelor literaturii române, diferite de ale dicționarelor și manualelor.

Selecția s-a raportat la scriitorii care s-au stins din viață, reprezentanți ai tuturor perioa-delor, curentelor și genurilor literare. Mulți dintre ei nu s-au bucurat de aprecierea cuvenită, iar includerea lor în acest volum constituie un act de reparație morală și de așezare pe locul meritat în ierarhia scriitorilor români.

Articolele sunt structurate astfel încât să cuprindă o scurtă biografie, descrierea operei și referințe bibliografice utile cititorilor dornici să aprofundeze studierea unui anumit autor.

Proiectul a beneficiat de aportul deosebit al Uniunii Scriitorilor din România sub egida căreia a fost realizat, ceea ce îi conferă o certă și incontestabilă valoare științifică.

O carte inedită, ce nu trebuie să lipsească din biblioteca elevilor, studenților, profesorilor și a oricărei persoane atrase de mirajul cunoașterii.

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Mircea Ghiţulescu

Data apariției: iulie 2022

ISBN: 978-973-736-493-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: societate, Cultură

Editura: Orizonturi