TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Undă verde
Undă verde
Vezi
galerie

Undă verde

de Matthew McConaughey

Id: #387907

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Greenlights. Undă verde – precum un semafor cu toate culorile verzi – adună primii cincizeci de ani ai lui Matthew McConaughey: „un album, o antologie, o poveste a vieții mele de până acum... o scrisoare de dragoste. Adresată vieții”. Dar și „cum să obții mai mult «Da» într-o lume plină de «Nu» și cum să recunoști momentele în care un «Nu» ar putea să fie de fapt un «Da»“.

 

Pentru că lumina roșie devine în cele din urmă verde. Pentru că cel care juca mereu fără cămașă în comedii romantice a devenit în cele din urmă un actor câștigător de Oscar. În Greenlights. Undă verde, McConaughey dezvăluie că a făcut sex pentru prima dată după ce a fost șantajat când avea 15 ani și a fost molestat la 18 de un bărbat în interiorul unei dube, după care a fost bătut până și-a pierdut cunoștința.

 

Fraze ce impresionează, dar adevărul este că, odată ce le-ai citit, îți dai seama că memoriile actorului texan vorbesc despre altceva. Aceste două fraze nu sunt detaliate în restul cărții. Pentru că, un caz rar în panorama de astăzi, McConaughey nu suferă de victimizare patologică: „Nu m-am considerat niciodată o victimă”, se grăbește el să precizeze. „Am multe dovezi care arată că lumea conspiră ca eu să fiu fericit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Matthew McConaughey

Traducător: Graal Soft

Data apariției: octombrie 2021

Titlu original: Greenlights

ISBN: 9786060066347

Copertă: Paperback

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: secret

 

Opinii editoriale

Povestea vieții sale personale este cu siguranță mai interesantă decât povestea oricărui personaj căruia McConaughey i-a dat viață pe ecran de-a lungul timpului.

USA Today

Încântător de vociferantă.

GQ

Cartea lui Matthew McConaughey este exact ceea ce ne trebuia după frenezia campaniei electorale din 2020... [O] pauză de respirație mult necesară... [și] o călătorie de refacere a puterilor... pentru că este atât calmantă, cât și hazlie, în felul acela care te face să treci de la chicot la hohote de râs.

Huhg Hewitt, The Washington Post

Cartea oferă locul din dreapta al mașinii întregii vieți pe care McConaughey a trăit-o (l-i-v-i-n) de când se știe.

The New York Times

McConaughey este un actor talentat și un scriitor bun, dar în privința felului său de a trăi este un geniu desăvârșit. Atacă viața cu o ferocitate exuberantă. Cartea aceasta, neașteptată și încântătoare într-un mod sălbatic, nu poate fi doar citită, trebuie să o experimentezi.

Lawrence Wright, autorul romanului „Sfârșit de octombrie”

Pe marele ecran un om cu tipologia epocii renascentiste, McConaughey ne arată că el tot așa este și în paginile unei cărți. Mistică și spirituală, dar de cele mai multe ori minunată și atât, Greenlights este o carte de memorii inspirată, care confirmă ideea că ceea ce ne va aduce împlinire este călătoria, mai mult decât destinația ei.

Michael Connelly, autorul romanului „Avertizarea”