TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghiduș cel curajos FR-MAR-GHIDCC-19-N-001
Ghiduș cel curajos
Vezi
galerie

Ghiduș cel curajos

de Mario Ramos

Id: #304044

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Odată ajuns rege, leul s-a schimbat. A început să dea legi după bunul plac și să inventeze războaie. Într-o bună zi, a poruncit ca nicio pasăre să nu mai zboare!

Leon ajunge într-o bună zi rege, dar gustul puterii îl transformă și îl face în scurt timp de nerecunoscut. Începe să dea legi după bunul plac și să inventeze războaie. Într-o bună zi, poruncește ca nicio pasăre să nu mai zboare!

Dar iată că undeva, la marginea împărăției sale, o pasăre își iubește atât de mult puiul, încât uită să-i frângă aripile. Puiului îi place să îi facă pe toți din jur să râdă și poartă un nume cât se poate de potrivit firii sale, anume Ghiduș. Într-o bună zi, pofta lui de râs se abate și asupra tiraniei lui Leon. Și, așa cum ne-a învățat mereu istoria, nicio tiranie nu rezistă în fața râsului liber.

„Ghiduș cel curajos” este ultima carte a lui Mario Ramos și cea mai profundă poveste a lui. De ce este regele rege – sau altfel spus, în ce constă puterea? Iată o întrebare esențială, la care putem medita împreună cu copiii noștri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mario Ramos

Traducător: Alexandru Gurău

Data apariției: octombrie 2019

ISBN: 978-606-898-616-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 40

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Frontiera

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Leul Leon, ajuns rege peste celelalte animale, după o scurtă perioadă în care a fost modest și blând, a început să comande complet irațional și să dea ordine din ce în ce mai absurde, doar pentru a-și......“

citește mai mult
Mario Ramos
Mario Ramos
Autor

Mario Ramos (1958-2012) este un autor foarte îndrăgit de literatură pentru copii...

vezi autor