TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Să nu iubești un cowboy LI-LOH-S0NIUC-19-N-001
Să nu iubești un cowboy
Vezi
galerie

Să nu iubești un cowboy

de Lorraine Heath

Titlu apărut în colecția Alma la Litera

Id: #308858

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

SERIA „REBELII DIN TEXAS“

Harrison Baingridge, al doilea fiu al unui conte englez, pleacă de acasă în căutarea unei vieți libertine, departe de constrângerile înaltei societăți. Ajuns în Texas, nici prin gând nu-i trece că și-ar putea îndrepta vreodată atenția spre fiica unui proprietar de saloon.

Cu felul ei direct de a fi, cu firea dârză și privirea numai văpăi, Jessye Kane este o femeie mai mult decât atrăgătoare. Dar cu toate că acceptă să-i fie parteneră într-o afacere aventuroasă și plină de riscuri, se ține departe de el și îi respinge încă de la început avansurile, conștientă că Harrison, cu obârșia lui nobilă și cu faima de cuceritor irezistibil, nu este potrivit pentru ea. Mai mult, el însuși recunoaște că nu este bărbatul care să-i poată oferi ceea ce își dorește ea cel mai mult: iubire.

Însă când Harrison este grav rănit în încercarea de a o salva de un pericol de moarte, Jessye jură nu doar să-i salveze viața, ci și să-i îmblânzească sufletul împietrit, făcându-l să-și asume cel mai mare risc al vieții lui – să se îndrăgostească iremediabil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lorraine Heath

Data apariției: iulie 2019

ISBN: 978-606-333-944-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

Să nu iubești un cowboy este o poveste despre durere și vindecare, alinare și salvare, despre dragostea care învinge orice obstacol. Este o carte absolut remarcabilă.“

Allaboutromance.com