TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ultimul copil
Ultimul copil
Vezi
galerie

Ultimul copil

de John Hartley

Titlu apărut în colecția Fiction Connection Crime la Trei

Id: #429561

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Edgar Award pentru cel mai bun roman

Bestseller New York Times

„Cu aluzii din Salinger și Dickens, este un roman tulburător care te prinde și nu-ți mai dă drumul.” – Daily Mail

 

La 13 ani, Johnny Merrimon avea o viață perfectă — o casă primitoare, părinți care-l iubeau și pe Alyssa, sora lui geamănă. Nu știa ce înseamnă să pierzi ceva până în ziua în care a dispărut Alyssa. După un an, Johnny este izolat și singur. Doar el mai este convins că Alyssa trăiește — deși nu poate explica pe deplin de ce. Hotărât s-o găsească, riscă totul ca să explo­reze partea întunecată a orașului. E o căutare disperată, dar Johnny nu e chiar singur: nici detectivul Clyde Hunt n-a încetat s-o caute pe Alyssa și are o slăbiciune pentru băiat, pe care încearcă să-l protejeze.

 

APOI DISPARE ÎNCĂ UN COPIL…

 

Johnny pornește împreună cu singurul lui prieten către un loc uitat, cu o lungă istorie violentă. Acolo întâlnesc un uriaș, un evadat pornit în propria aventură tragică. Ce află de la el va zdruncina tot ce crede Johnny despre soarta surorii lui; îi va duce într-un alt loc înde­părtat, către un adevăr care-i va pune la grea încercare pe ambii băieți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John Hartley

Traducător: Mihaela Apetrei

Data apariției: martie 2023

ISBN: 978-606-40-1831-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 576

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire, secret, familie, anchetă

 

Opinii editoriale

„Hart scrie din nou un roman elegant, care-ți rămâne în minte, memorabil. Eroii lui au o profunzime emoțională pe care rareori o au personajele acestui gen literar, iar proza expresivă plină de grație scoate poveștile sale din granițele genului și le aduce pe tărâmul Literaturii, cu majusculă. O lectură obligatorie pentru cititori pasionați de orice gen literar.”

Booklist

„Ultimul copil este cu adevărat o carte rară, atât de impresionante sunt forța și grandoarea talentului de povestitor al lui Hart.”

Book Reporter

„Hart e un povestitor extraordinar, care nu respectă nicio formulă sau stil similar, în afară de calitatea superi­oară a prozei.”

Detriut Free Press