TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ceea ce contează cu adevărat. Servicii, leadership, oameni și valori EV-JEP-CCCCAS-21-N-001
Ceea ce contează cu adevărat. Servicii, leadership, oameni și valori
Vezi
galerie

Ceea ce contează cu adevărat. Servicii, leadership, oameni și valori

de John E. Pepper Jr.

Titlu apărut în colecția Business. Evrika la Evrika

Id: #372556

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea Ceea ce contează cu adevărat. Servicii, Leadership, Oameni și Valori apare pe piața românească într-un moment în care sunt puse în chestiune, într-un mod dramatic, tocmai valorile etic-umane implicate la vârf în conducerea și dezvoltarea mediului de afaceri românesc. O viziune nobilă, umanistă și etică în abordarea și rezolvarea problemelor de conducere și strategie, dar și a celor personale legate de acestea, așa cum profesează John E. Pepper Jr. în cartea sa, devine una dintre condițiile unei evoluții sănătoase a oricărui business și a economiei de piață în general. Căci „ce contează cu adevărat” este, spune John E. Pepper Jr., tocmai valoarea personală a liderului, calitațile sale individuale, ele sunt cele care vor conduce o companie oarecare spre performanță, succes și consacrare.

„Intenția mea este să împărtășesc anumite principii și perspective bazate pe ceea ce contează cu adevărat – pe ceea ce, de-a lungul unei cariere de peste patruzeci de ani, am ajuns să cred că este esențial pentru dezvoltarea brandurilor de durată, pentru creșterea semnificativă a organizațiilor de toate tipurile și pentru carierele individuale. Această carte nu are rolul de a fi studiată academic sau citită pasiv. Mai degrabă aș vrea să fac o diferență în ceea ce privește înțelegerea voastră vizavi de ceea ce duce la succes atât pe plan personal, cât și profesional. În special, doresc să subliniez responsabilitatea pe care o are fiecare dintre noi în formarea succesului și caracterului instituțiilor de care aparținem.” - John E. Pepper Jr.

Cartea, una dintre cele mai apreciate în Statele Unite ale Americii, are parte de recenzii scrise de mari oameni de business, indiferent de domeniul de activitate, de la rectori ai marilor universități americane până la membrii de conducere ai unor companii renumite la nivel mondial. „Așa cum spun de multe ori în cartea mea, am convingerea că oamenii, împreună cu valorile lor, constituie fundația de pe care se atinge orice scop în viață.”, declara autorul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John E. Pepper Jr.

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 978-606-92578-3-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 410

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Evrika

 

Opinii editoriale

„John E. Pepper Jr. dovedește că, pentru a duce o viață plina de satisfacții și a conduce o mare companie, implică aceleași calitați personale: viziune, perseverență, amabilitate și adaptabilitate. Aceasta este o carte plină de înțelepciune și inspirație”.

Richard Levin, Rector, Yale University

„Aceasta este un raport, onest și personal, al carierei inspirante a unui mare lider în afaceri care, de asemenea, a slujit atât de bine o seamă de alte cauze nobile. Sper ca foarte mulți tineri să beneficieze din plin în urma citirii ei.”

Ernesto Zedillo, fostul Președinte al Mexicului
John E. Pepper Jr.
John E. Pepper Jr.
Autor

John E. Pepper Jr. a petrecut 40 de ani din cariera sa în diverse poziții în cad...

vezi autor