TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ursul păcălit de vulpe GC-IOC-URSPDV-18-N-001
Vezi
galerie

Ursul păcălit de vulpe

de Ion Creangă

Titlu apărut în colecția Biblioteca din ghiozdan la Galaxia Copiilor

Id: #254359

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Din 1880, când a fost tipărită prima dată, până astăzi, Ursul păcălit de vulpe rămâne una dintre acele povești care au intrat în conștiința populară pentru valoarea lor anecdotică.

 

Pornind de la imaginea vulpii care stă cu botul întins pe labe, epuizată după o noapte în care nu a reușit să găsească niciun pic de hrană, firul poveștii cooptează treptat un car tras de boi și încărcat de pește, un țăran săritor și un urs tare pofticios. Vulpea nu își trădează reputația de animal viclean, se alege cu o masă pe cinste și își umple vizuina cu provizii. Dar povestea nu ar fi completă fără farsa de neuitat pe care i-o pregătește ursului credul. Cei mici sunt invitați să descopere ițele încurcăturii create. Pentru ei, cartea se va transforma într-una dintre acele amintiri de neuitat ale copilăriei, odată ce o vor parcurge singuri, în timp ce învață să citească.

 

Ursul păcălit de vulpe face parte din colecția Biblioteca din ghiozdan, care reunește cele mai îndrăgite povești din programa școlară sau de pe lista de lecturi suplimentare pentru învățământul primar. Cărțile sunt scrise cu caractere mari și presărate cu ilustrații fermecătoare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ion Creangă

Ilustrator: Costin Călimoceanu

Data apariției: mai 2018

ISBN: 978-606-796-002-0

Copertă: Paperback

Număr pagini: 24

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x22 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: copilărie, şcoală, umor, Fabulă

Ion Creangă
Ion Creangă
Autor

Născut, după propria-i mărturisire dintr-un fragment de biografie, la 1 martie 1...

vezi autor