TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Băiețelul și șoriceii 9786303051482
Băiețelul și șoriceii
Vezi
galerie

Băiețelul și șoriceii

de Olga Gudynn

Titlu apărut în colecția Biblioteca lui Morar la Bookzone

Id: #432654

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Unde a dispărut luna?
 

Descriere produs

O poveste extraordinară, care inspiră copiii să devină eroi ai empatiei și să abordeze responsabilitatea cu bucurie!

 

Chiț-Chiț! A fost odată ca niciodată un băiețel. Un băiețel vesel, cu inimă de aur, care a adoptat o familie de șoricei pufoși și zglobii.

 

Zburlici și Pufoșica vor deschide inima puiului tău și îi vor arăta cât de importante sunt bunătatea, empatia și grija față de cei din jurul nostru.

 

Prima carte pentru copii din Biblioteca lui Morar e semnată de minunata Olga Gudynn și te va purta, alături de șoriceii năzdrăvani, într-o plimbare fascinantă până pe lună. Ba chiar mai departe.

 

O familie de șoricei trăia fericită în camera unui băiețel. Le era tare bine și nu le lipsea nimic, ba dimpotrivă, aveau parte de o mulțime de aventuri și lucruri de ros. Până într-o zi, când ceva s-a schimbat...

 

Autoarea seriei de succes Aventurile râmei Oli, Olga Gudynn, scrie povești de o gingășie și o tandrețe inegalabile, cu umor și o infinită grijă pentru natură, inclusiv în formele ei minuscule și delicate.

 

Te invităm să trăieşti alături de personaje aventurile grozave din Băieţelul şi şoriceii, o poveste plină de drăgălăşenie, umor şi... multă fantezie!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Olga Gudynn

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786303051482

Copertă: Paperback

Număr pagini: 48

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x28 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Bookzone

Teme: aventură, copilărie, curiozitate, umor

 

Opinii editoriale

„Am făcut trei copii. Dar aș mai face încă pe atâția doar ca să îi dau pe mâna Olgăi Gudynn pentru a-i educa. Olga nu e doar fondator de școală, formator de caractere, ea este povestitor de visuri. Nu cunosc oameni cu imaginație mai frumoasă decât a Olgăi. Olga construiește o lume în care încape toată lumea. Inclusiv șoriceii. Sunt fericit să aduc în Biblioteca lui Morar prima carte pentru copii și lumea Olgăi Gudynn. Când deschizi această carte, deschizi o lume perfectă. Iar când deschizi o lume, deschizi, din primii ani, mintea copilului tău. Doar mințile deschise pot deschide viitorul spre o lume în care perfectul nu e imposibil. O lume în care încape toată lumea.”

Mihai MORAR

„Fetița mea iubește poveștile Olgăi Gudynn. Le recită pe dinafară, cuvânt cu cuvânt. E o mare bucurie că micuța mea învață să citească și să iubească literatura, datorită unui pedagog talentat și devotat.”

Diana Popescu

„O poveste care îți încălzește inima.”

Irina Dorobanțu

„Sunt admiratoare a activității doamnei Gudynn și mă bucur că îi pot oferi lui Vlăduț cărțile ei.”

Nora Marin

„Noi nu ne săturăm niciodată de povești, iar autorii care să scrie cu talent povești pentru copii sunt bineveniți în biblioteca noastră. La mai multe cărți, Olga! Și la mai mulți șoricei.”

Elena-Rodica Alexiu

„Felicitări, Olga, pentru încă o poveste minunată. Copiii mei îți mulțumesc.”

Dorina Păunescu