TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept civil. Obligațiile. Caiet de seminar
Vezi
galerie

Drept civil. Obligațiile. Caiet de seminar

de Ioan Ilies Neamț, Ioana Laura Toma-Dăuceanu

Titlu apărut în colecția I. Tratate la Universul Juridic

Id: #420817

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a II-a, revăzută și adăugită
 

Descriere produs

Lucrarea a fost concepută ca un instrument inedit, menit să faciliteze atât învățarea pentru studenții de anul II la materia Drept civil. Obligațiile, cât și recapitularea și structurarea informațiilor pentru cei deja inițiați în această materie.


Ediția a II-a aduce dezvoltări ale părții teoretice (fiind mai amplu analizate unele instituții juridice), evidențiază aspectele controversate prin expunerea opiniilor divergente, mărește numărul de grile și de spețe și oferă răspunsuri cu explicații la primele 10 grile aferente fiecărei teme.


Lucrarea este structurată în 12 Teme, fiecare fiind organizată în patru părți. Prima parte cuprinde o serie de întrebări conceptuale cu trimitere la partea din sinteză unde pot fi găsite răspunsurile. Cea de-a doua parte cuprinde o sinteză a materiei aferente seminarului, fiind folosite nenumărate exemple pentru explicarea instituțiilor. Cea de-a treia parte este axată pe evaluarea prin intermediul grilelor, cuprinzând 20 de grile pentru fiecare Temă, fiecare grilă putând avea ca răspuns corect o variantă, două, trei sau niciuna. În fine, ultima parte este dedicată evaluării prin intermediul spețelor. Fiecărei Teme îi sunt dedicate 5 spețe, cu nivel diferit de dificultate. Partea finală a lucrării cuprinde răspunsurile la primele 10 grile de la fiecare Temă, fiind, totodată, oferite explicații cu privire la motivele pentru care o anumită variantă nu este corectă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ioan Ilies Neamț, Ioana Laura Toma-Dăuceanu

Data apariției: februarie 2023

ISBN: 9789993903338

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

 

Loc în topurile Cartepedia