TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Epoci în haos (Vol. 1) 978-973-1965-78-9
Epoci în haos (Vol. 1)
Vezi
galerie

Epoci în haos (Vol. 1)

de Immanuel Velikovsky

Id: #433719

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Reconstituirea istoriei antice de la Exodul biblic la faraonul Akhenaton
 

Descriere produs

Într-o epocă în care istoria a fost mereu supusă cercetării și analizelor amănunțite, Immanuel Velikovsky se evidențiază printr-o descoperire remarcabilă.

El a reușit să identifice conexiuni semnificative între evenimentele din istoria regilor lui Israel și cea a faraonilor egipteni având drept reper Papirusul Ipuwer.

În viziunea lui Velikovsky, papirusul nu reprezintă doar o cronică a unor vremuri tumultoase, ci se configurează ca una dintre dovezile elocvente care dezvăluie că lumea antică a fost martora unui cataclism de o magnitudine fără precedent.

De asemenea, teoria avansată de Velikovsky primește validare din partea distinsului profesor Claude Schaeffer de la Collège de France, conferind astfel cercetărilor sale o autenticitate sporită și substanțială. Această confirmare aduce un aport semnificativ la consolidarea încrederii în perspectiva unică a lui Velikovsky asupra evenimentelor cruciale din trecutul îndepărtat.

Epoci în haos propune un veritabil monument inedit al geniului lui Velikovsky - o perspectivă cronologică nouă și uluitoare, de la Exodul biblic până la domnia faraonului Akhenaton.



Alte titluri pentru ImmanuelVelikovsky (autor):
Ciocnirea lumilor (2021) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Immanuel Velikovsky

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 978-973-1965-78-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 408

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Daksha

Teme: societate, Cultură

 

Loc în topurile Cartepedia