TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De exemplu
De exemplu
Vezi
galerie

De exemplu

de Ignazio Montis

Id: #424561

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediție bilingvă
 

Descriere produs

Mici procedee pentru a facilita, în cadrul întâlnirilor Buddhiste, explicațiile unor principii de bază ale Buddhismului lui Nichiren Daishonin.

 

Urmărindu‑l îndeaproape pe Daisaku Ikeda, am învățat că seriozitatea și profunzimea argumentelor nu exclud simplitatea cu care pot fi abordate. Din acest motiv, pentru a interacționa imediat, a capta atenția, curiozitatea și interesul persoanelor asupra principiilor de bază ale Buddhismului lui Nichiren Daishonin, pe care îl practic de mai bine de 30 de ani, fiind membru al Soka Gakkai, folosesc adesea, în timpul întălnirilor – zadankai –, ceea ce eu numesc „jocuri”.

 

Mi‑aș dori să împărtășesc cu voi aceste „jocuri“, fiind ajutat de prietena mea Delfy, care, asemenea mie, le utilizează și, totodată, se bucură să le elaboreze în continuare. Scopul acestei lucrări nu este abordarea și explicarea conceptelor fondatoare filosofiei Buddhiste, întrucât există deja suficientă literatură specializată. Temele Buddhiste sunt amintite și menționate numai celor care le cunosc deja. Dorința este de a‑i stimula, chiar și cititorului, imaginația creativă individuală, dar și curajul de a o exprima, astfel încât întâlnirile zadankai să devină mai interesante, reamintind totuși că exemplele (hoben) în Buddhism nu înlocuiesc învățătura; odată ce sunt utilizate, trebuie să fie lăsate deoparte. Invitația, pentru cei care încă nu știu nimic despre Buddhism, este să‑și îngăduie a fi inspirați de curiozitatea de a participa de câteva ori la întâlnirile de zadankai.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ignazio Montis

Data apariției: iunie 2022

ISBN: 9786069667064

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Italiană, Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meridiane Publishing