TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Spion prin arhive secrete
Vezi
galerie

Spion prin arhive secrete

de Haralamb Zincă

Titlu apărut în colecția Serie de autor Haralamb Zincă. Publisol la Publisol

Id: #387937

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Haralamb Zincă a fost fascinat de istorie. Mai ales de cel de-al Doilea Război Mondial. A săpat adânc prin arhive, a studiat cărţi şi documente atât cât i s-a îngăduit, pentru a scoate la lumină momente mai puţin clare ale istoriei noastre. Astfel, s-au născut nu doar cărţi-document precum cea de faţă, ci şi romanele din seria Pe urmele agentului B-39 sau cele două volume din Noaptea cea mai lungă.
Spion prin arhive secrete işi propune să trateze câteva aspecte legate de istoria „războiului din umbră" în acele vremuri tulburi şi să găsească răspunsuri la câteva întrebări legate de jocurile serviciilor de spionaj pe teritoriul României.
Care au fost planurile reale ale Aliaţilor pentru România? Cum şi unde au dispărut importantele arhive româneşti? Care a fost rolul maşinii de descifrat „Enigma" şi mai ales cum a reuşit un spion rus să devină „Enigma" din inima serviciilor de intelligence? Care a fost sfârşitul conducătorilor celui de-al Treilea Reich şi mai ales al lui Adolf Hitler si al Evei Braun?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Haralamb Zincă

Data apariției: octombrie 2021

ISBN: 9786069605493

Copertă: Paperback

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publisol

Haralamb Zincă
Haralamb Zincă
Autor

Haralamb Zincă, pseudonimul literar al lui Hary Isac Zilberman, (n. 4 iulie 1923...

vezi autor