TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Limba chineză în afaceri
Limba chineză în afaceri
Vezi
galerie

Limba chineză în afaceri

de Guan Daoxiong

Titlu apărut în colecția China Integral la Integral

Id: #430801

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Manualul Limba chineză în afaceri 101 face parte din seria Limba chineză 101 – o serie de manuale foarte folositoare pentru traiul și desfășurarea activităților în China.


Publicul-țintă pentru manualul de față este reprezentat de persoane implicate în afaceri, colaborări și activități în China, care au nevoie de învățarea unui vocabular specializat pentru a își desfășura activitatea, dar și de anumite cunoștințe culturale pentru a evita neînțelegerile și situațiile complicate cauzate de diferențele culturale. Sunt atinse domenii precum marketingul, vânzările, transporturile, de asemenea sunt exemplificate și situații concrete precum negocierile sau rezolvarea conflictelor la locul de muncă. Așadar, ne adresăm angajaților în firme chineze, antreprenorilor și oamenilor de afaceri care își propun să își deschidă o afacere în China și/sau să colaboreze cu chinezi, dar și persoanelor care plănuiesc să meargă în China pe o perioadă scurtă pentru târguri, expoziții, conferințe și așa mai departe.


Manualul este structurat pe 10 unități tematice și conține 101 lecții, fiecare cu exemple de dialoguri, vocabular și rubrici culturale, fiind dedicat cursanților cu un nivel intermediar și avansat de limba chineză, axându-se în primul rând pe vocabularul specializat și situații concrete de comunicare; așadar este necesară cunoașterea prealabilă a gramaticii și a vocabularului uzual de către cursanți.”

- Ioana Cătălina Bălan

extinde
 

Detalii produs

Autor: Guan Daoxiong

Traducător: Ioana Cătălina Bălan

Data apariției: iunie 2023

ISBN: 978-606-992-688-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 468

Limbă: Română, Chineză

Dimensiuni: 12,3x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral