TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Reflecții cu lecții: de la Mihai Bravu la Babadag
Reflecții cu lecții: de la Mihai Bravu la Babadag
Vezi
galerie

Reflecții cu lecții: de la Mihai Bravu la Babadag

de George Coca-Lob

Id: #420943

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Cine este autorul acestui volum?

 

Avocat bucureștean de renume, fost combatant/ comandant în armata română, în prezent conferențiar universitar doctor instruindu-i pe studenții săi în drepturi europene și nu numai, George Coca-Lob semnează cel de-al nouălea volum de proză memorialistică, cu un titlu incitant.

 

Autorul călătorește și fizic și spiritual, cu întâmplări și peripeții, traversând jungla umană cu atâtea primejdii și vămi.

 

El încearcă să intre în fortul (uneori înclinat) al literelor românești cu nonșalanța unui jucător de tenis care pășește în arenă și visează olimpiade.

 

Sau, tot metaforic vorbind, scrisul său adună cu succes hieroglifele de pe gheața patinoarului unde dansatoarea goală a scris/înscris cu propriul trup și spirit, un semn, poate o epopee care a aruncat-o pe podium.

 

Așadar, autorul volumului de față prinde/surprinde amintirile din călătoriile sale care pot fi călăuze și punct de inițiere între ale vieții iubiri condiționate.

 

Pe el, prietenul meu, George Coca-Lob, îl felicit pentru scrisul său libertin și îl așteptam cu o nouă călătorie pe pământul natal sau prin cetățile lumii.”

Stelian VICOL

extinde
 

Detalii produs

Autor: George Coca-Lob

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786069602294

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland