TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Labirintul. Tratament letal (Vol. 3)

James Dashner
Labirintul nu a fost decât începutul...   RĂU i-a răpit totul lui Thomas: viața, amintirile și, acum, singurii prieteni care...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-741-388-5
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Labirintul. Tratament letal (Vol. 3)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Labirintul nu a fost decât începutul...

RĂU i-a răpit totul lui Thomas: viața, amintirile și, acum, singurii prieteni care i-au mai rămas – Poienarii. El știe că nu poate avea încredere în RĂU, deși cei din organizație îl asigură că vremea minciunilor a trecut, că au reușit să colecteze toate datele din perioada Încercărilor și că acum trebuie să se bazeze pe Poienari, cărora li s-au redat amintirile, pentru a-i ajuta în ultima lor misiune – aceea de a desăvârși schema de tratament împotriva Arșiței. Dar s-a întâmplat ceva ce nici Încercările, nici Variabilele nu au prevăzut.

Thomas își amintește mai mult decât își închipuie ei, suficient cât să nu creadă nici un cuvânt din ceea ce i se spune. După ce a învins Labirintul și a supraviețuit în Ținutul Pârjolit, Thomas riscă acum totul ca să-și salveze prietenii. Dar adevărul ar putea fi mai periculos decât și-ar fi imaginat vreodată. Va supraviețui oare cineva?

Data apariției: februarie 2015
Editura: Litera
Titlu original: The Death Cure. The Maze Runner, Book 3
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ficțiune, suspans, mister, adolescenți, experiment, pericol, ecranizare
  • James Dashner - Autor
    James Dashner e un autor ameri­can de ficțiune speculativă. Printre romanele sale de succes se numără cele din seria The Maze Runner și The 13th Reality. The Maze Runner, care a fost și ecranizat, s-a aflat 100 de săptămâni pe lista de bestseller New York Times în 2014.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Recenzii

Valentin Derevlean Valentin Derevlean Labirintul. Tratament letal Tratamentul letal este cel de-al treilea volum al seriei Labirintul, serie ce povesteşte aventurile unui grup de copii care încearcă să supravieţuiască testelor unei organizaţii secrete numite RĂU. Ne aflăm într-o lume postapocaliptică, în care omenirea a fost decimată de o boală numită ARŞIŢA şi în care lupta pentru ziua de mâine nu se sfârşeşte niciodată. Primele două volume descriu testele iniţiale prin care trec Thomas, Minho, Newt şi ceilalţi poenari. Unii dintre ei încep să-şi aducă aminte destule datalii despre trecutul lor. Thomas e suficient de inteligent încât să nu creadă...
Vezi mai mult

Opinii Editoriale

Publishers Weekly
„O aventură care îți taie respirația, o viziune cinematografică excepțională.“
Kirkus Reviews
„Palpitant până în ultima clipă.“

Opinia cititorilor