TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Societatea cu răspundere limitată cu unic asociat UJ-EGL-SCRLCU-19-N-001
Vezi
galerie

Societatea cu răspundere limitată cu unic asociat

de Eugenia Gabriela Leuciuc

Titlu apărut în colecția Monografii. Universul Juridic la Universul Juridic

Id: #309020

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea de față este rezultatul unei activități constante în domeniul dreptului societar, ce supune atenției o temă de o reală utilitate, anume societatea cu răspundere limitată cu unic asociat, ce a constituit încă de la început cea mai controversată formă societară, care contravine principiilor ce guvernează instituția persoanelor juridice, în general, și a societaților, în special.

 

Având în vedere importanța practică pe care acest tip de societate o prezintă, fiind modul de organizare a activității economice preferat de întreprinzători, societatea cu răspundere limitată cu unic asociat a cunoscut în decursul timpului transformări care i-au îmbogățit și reconfigurat regimul juridic. În cadrul lucrării, am analizat în detaliu toate aceste prefaceri legislative și în corelație cu modificările intervenite în legislația europeană.

 

Bazată pe o bogată bibliografie de specialitate atât română, cât și străină, lucrarea iși propune să ofere unui larg cerc de cititori un util instrument de lucru.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eugenia Gabriela Leuciuc

Data apariției: decembrie 2019

ISBN: 978-606-390-563-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

Teme: societate