TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
The Food Mood Connection
Vezi
galerie

The Food Mood Connection

de Dr. Uma Naidoo

Id: #420271

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Un ghid esențial al alimentelor uimitoare care luptă cu depresia, anxietatea, OCD, ADHD și multe altele
 

Descriere produs

Când vine vorba despre dietă, cei mai mulți dintre noi suntem preocupați de slăbit, de exerciții fizice, de sănătatea inimii și de longevitate. Dar ceea ce mâncăm are efecte nu doar asupra corpului nostru, ci și asupra creierului. Iar studiile recente au demonstrat că dieta poate avea un efect profund asupra tulburărilor mintale, de la ADHD la depresie, anxietate, tulburări de somn, tulburare obsesiv-compulsivă, demență și multe altele.


În The Food Mood Connection, dr. Uma Naidoo se bazează pe cercetări de ultimă oră pentru a explica numeroasele moduri în care contribuie mâncarea la sănătatea noastră mintală, demonstrând modul în care o dietă echilibrată poate fi utilă în tratarea și prevenirea unor diferite probleme psihologice și cognitive.



Plină de informații științifice fascinante, recomandări nutriționale ușor de respectat și 40 de rețete delicioase și sănătoase pentru creier, The Food Mood Connection este ghidul esențial pentru optimizarea sănătății tale mintale prin alimentație.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Uma Naidoo

Traducător: Andreea Călin

Data apariției: ianuarie 2022

Titlu original: THIS IS YOUR BRAIN ON FOOD: An Indispensable Guide to the Surprising Foods That Fight Depression, Anxiety, PTSD, OCD, ADHD, and More

ISBN: 9786067224672

Copertă: Paperback

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Teme: curiozitate

Editura: Publica

 

Opinii editoriale

Deși nu e deloc surprinzător că alimentele pe care le mâncăm ne afectează dispoziția, The Food Mood Connection ne oferă informații valoroase și foarte necesare despre modurile specifice în care mâncarea ne susține sau ne afectează sănătatea mintală. E o carte care trebuie citită de oricine este interesat să descopere căile naturale prin care își poate îmbunătăți funcția cognitivă.

dr. Amy Myers, autoarea cărții „The Autoimmune Solution and The Thyroid Connection”

Suntem arhitecții creierului nostru în ceea ce privește atât structura, cât și funcția sa. Și nu există nicio îndoială că mâncarea poate avea cea mai puternică influență asupra destinului creierului nostru. Bazându-se pe cercetări de ultimă generație, The Food Mood Connection ne oferă tot ce avem nevoie pentru a elabora un regim alimentar axat pe optimizarea sănătății și a performanței creierului.

dr. David Perlmutter, autorul cărților „Grain Brain” și „Brain Wash”

În această carte, dr. Uma Naidoo ne dezvăluie legăturile ascunse dintre mâncare, starea emoțională și creier. Ne spune cum poate fi ameliorată suferința profundă cauzată de unele afecțiuni prin schimbări alimentare, toate recomandările fiind bazate pe date științifice solide. Fiecare capitol ne poartă într-o călătorie, expunând metodele prin care ne putem asigura bunăstarea minții, analizând piața, meniul și dulapul cu condimente. E suficient să citești The Food Mood Connection și ți se face poftă de o stare de bine care îți ridică moralul!

dr. William W. Li, autorul cărții „Eat to Beat Disease”

În acest ghid fermecător, extraordinar și fascinant de psihiatrie nutrițională, Dr.Naidoo ne împărtășește descoperirile ei esențiale. The Food Mood Connection va deveni cu siguranță o lectură obligatorie pentru oricine dorește să aibă grijă de corpul său, să-și optimizeze sănătatea fizică și mintală și să trăiască o viață lungă și sănătoasă.

Prof.dr. Lynda Gratton, London Business School
Dr. Uma Naidoo
Dr. Uma Naidoo
Autor

Uma Naidoo este doctor în științe medicale, psihiatru certificat (Harvard Medica...

vezi autor