TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Algebră pentru profesorii din învățământul primar
Vezi
galerie

Algebră pentru profesorii din învățământul primar

de Diana Rodica Munteanu

Titlu apărut în colecția Știinte ale educației la Pro Universitaria

Id: #430846

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Algebra, aritmetică și teoria numerelor pentru viitorii și actualii profesori de învățământ primar
 

Descriere produs

Lucrarea de față prezintă elemente de teoria numerelor, algebră și aritmetică, continuând noțiunile și conținuturile învățate în liceu, dar urmărind programa pentru concursurile naționale dedicate profesorilor de învățământ primar. Pe lângă exemple și exerciții rezolvate, conține și exerciții propuse cititorului, pentru a asigura o bună înțelegere a conținuturilor parcurse.

 

Studenții de la specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar și profesorii pentru învățământ primar care urmează să susțină concursul pentru ocuparea posturilor didactice sau care susțin examenul de definitivat pentru învățământul primar se pot pregăti temeinic parcurând această lucrare, deoarece urmărește îndeaproape programa publicată pentru probele scrise.

 

Compusă din 14 capitole, cartea își propune să aducă cititorului o nouă perspectivă asupra noțiunilor și temelor învățate în gimnaziu, folosind doar noțiunile matematice studiate de către absolvenții liceelor pedagogice. Aprofundarea noțiunilor cu care operează cu profesor de învățământ primar în cadrul lecțiilor de matematică, îi oferă acestuia o profunzime asupra disciplinei și exemple variate pe care le poate oferi elevilor în studiul matematicii, încă de la cele mai fragede vârste. Astfel, este necesară o bună pregătire a oricărui cadru didactic pentru a stăpâni disciplina, pentru a oferi elevilor o educație de calitate și ridicând actul didactic la rang de artă. Cunoscând mai mult decât îi este impus, de către programa școlară, să predea, profesorul poate călăuzi elevii săi spre performanță.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Diana Rodica Munteanu

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 978-606-26-1725-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 188

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria

Teme: şcoală