TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Orașul hoților
Orașul hoților
Vezi
galerie

Orașul hoților

de David Benioff

Id: #430146

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În cea mai friguroasă iarnă dintotdeauna, într-un oraș sub asediu în care se moare de foame, doi prizonieri pornesc împreună într-o aventură disperată. Lev, un adolescent sfios, îndrăgostit de șah, și Kolea, un oportunist carismatic, au o săptămână la dispoziție ca să îndeplinească o misiune ieșită din comun: să scormonească pe unde or ști, inclusiv prin împrejurimile răvășite ale orașului, și să găsească o duzină de ouă. Sau, dacă se întorc fără ele, să moară.

 

Căutările îi poartă printr-un Leningrad abandonat și anarhic și pe la periferiile sale pustiite, într-o călătorie captivantă căreia cei doi încearcă să-i supraviețuiască, fără a avea cu adevărat vreo șansă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Benioff

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-606-95625-5-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Omnium

Teme: comunism, supraviețuire

 

Opinii editoriale

„David Benioff este un povestitor excepțional… Orașul hoților este o carte impresionantă, lămuritoare și, să nu fiți surprinși, adesea șocantă.”

Khaled Hosseini

„Romanul spune o poveste tradițională, dar care te înfioară, urmând o intrigă adeseori ingenioasă… [Benioff] schimbă tonul, ținând perfect în mână frâiele narațiunii – din toate romanele pe care le-am citit recent, niciunul nu trecea mai repede și mai sigur de la un registru la altul, de la umor la pustiire.”

The New York Times Book Review

„Povestitor abil, Benioff scrie despre înfometare, canibalism și atrocitățile naziștilor, cu echilibru și cu un fler cinematic. Dacă s-ar face o ecranizare după Orașul hoților, filmul ar începe ca Lista lui Schindler și s-ar termina precum Căutătorii arcei pierdute.“

People