TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Management operațional PU-CDG-MANAGO-21-N-001
Vezi
galerie

Management operațional

de George Moldoveanu, Cosmin Dobrin

Titlu apărut în colecția Biblioteca de Management la Pro Universitaria

Id: #372557

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Managementul operațional aprofundează și pune în aplicare cunoștințele de management general în domeniul funcțiunii de procesare sau altor funcțiuni organizaționale ale unității industriale, în vederea gestionării judicioase a resurselor și adaptării producției la cerințele pieței.

Formarea specialiștilor în domeniul managementului operativ al activității de producție este asigurată prin prezentarea graduală a unui volum de cunoștințe referitoare la elaborarea programelor agregat, a celor operative la nivelul unității sau departamentelor structurale ale acesteia, lansarea în fabricație și controlul realizărilor în raport cu obiectivele stabilite și cu standardele inițiale.

Operaționalizarea teoriei managementului operațional se face prin fundamentarea și utilizarea metodelor, tehnicilor și instrumentelor de concretizare, detaliere în timp și în spațiu a cerințelor formulate de clienți, în condiții de eficientă și eficacitate la nivelul producătorului.

Problematica tratată este utilă formării studenților în domeniul managementului, dar și specialiștilor din organizații economice, indiferent de profilul sau dimensiunea acestora. Conținutul abordat constituie o reflectare a studiilor teoretice și a activității practice, în egală măsură, în unități industriale reprezentative.

extinde
 

Detalii produs

Autor: George Moldoveanu, Cosmin Dobrin

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 978-606-26-0300-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 506

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria