TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Poveştile de aur ale copilăriei
Poveştile de aur ale copilăriei
Vezi
galerie

Poveştile de aur ale copilăriei

Id: #427755

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În contextul actual, în care tehnologia s-a dezvoltat extrem de mult și ne este foarte utilă în multe moduri, lectura trebuie să ocupe în continuare un loc important în viața noastră, fiind o oază de relaxare și de liniște pentru suflet.

 

Lucrarea de față conține optsprezece povești ale unor autori români clasici consacrați – Ion Creangă, Mihai Eminescu, Petre Ispirescu, Ioan Slavici, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Nicolae Filimon –, atent selectate și actualizate în conformitate cu normele gramaticale actuale, folosind un limbaj modern, accesibil. Împărați și împărătese, zâne, feți-frumoși, voinici, zmei, balauri și personaje înzestrate cu puteri supranaturale, toate ne poartă pe aripile timpului, departe, într-o lume fantastică, în care faptele se petrec atât pe tărâmul nostru, cât și pe tărâmul celălalt, stârnindu-ne imaginația și creativitatea.

 

Este o carte care se adresează deopotrivă copiilor și adolescenților dornici să cunoască poveștile cu care au crescut părinții și bunicii lor, precum și adulților, care își vor reaminti, cu nostalgie, de vremurile dragi ale copilăriei lor și de farmecul acestora.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 9786069562017

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookstory

Teme: aventură, copilărie, magie

 

Opinii editoriale

„Dacă păstrezi copilăria mereu cu tine, nu vei îmbătrâni niciodată!”

Tom Stoppard

„Copilăria a fost minunată pentru că orice era o minune. Nu era doar o lume plină de miracole, ci o lume miraculoasă.”

G.K. Chesterton