TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În adâncul pădurii
În adâncul pădurii
Vezi
galerie

În adâncul pădurii

de Christiane Dorion

Id: #430251

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Însoțește-ne într-o drumeție unică, în adâncul pădurilor dese ale lumii.


Ce învățăm din cartea În adâncul pădurii


Este de ajuns o sămânță pentru a crea o nouă viață.


Acolo, în inima codrului des, lucrurile au un fel aparte de a se întâmpla. Copacii cresc pe zi ce trece, mai puternici ca oricând. Micile ajutoare înaripate se îngrijesc de înmulțirea lor, iar soarele îi răsfață cu razele calde.


Povestea începe de la primul bob care s-a transformat la maturitate într-un arbust falnic. Rând pe rând s-a creat o pădure întreagă care freamătă de viață și de cântece vesele, triluri care-ți mângâie auzul, animale mici și mari ce-și fac culcuș sub protecția naturii maiestuoase.


Te invităm alături de noi pentru a descoperi lumea din spatele foșnetelor. Este un univers aparte, plin de farmec și culoare. Aici nimeni nu cuvântă, dar este o armonie a simțurilor ce te învăluie de la prima întâlnire. Blânda adiere a vântului ți-e busolă, pașii îți sunt purtați de ramuri ce trosnesc ușor, iar mirosul proaspăt de frunze crude să te încarce de energie.


Dar partea cea mai frumoasă este atunci când treci dincolo de paginile de poveste și știi că poți face o diferență. Alături de Asociația MaiMultVerde desfășurăm o campanie pentru plantarea copacilor. În acest sens, donăm 2% din prețul cărții, la fiecare comandă. Ajutorul tău contează!


Detalii despre carte


Cartea este ilustrată cu pricepere de Jane McGuinness, iar textul savuros îi aparține lui Christiane Dorion. Scriitoarea este pasionată de mediu și crede că tinerii pot schimba lumea și pot crea un viitor în care atât oamenii, cât și natura pot prospera. Jane McGuinness este o ilustratoare și autoare scoțiană, ce a absolvit Masterul în ilustrație de cărți pentru copii la Cambridge School of Art.


Pădurile sunt prezentate în detaliu cu tipurile de copaci existenți, frunzele acestora, dar și vietățile ce și-au făcut culcuș la adăpostul lor. Povestea surprinde detalii atât din sezoanele calde, cât și din cele reci.

 

Croiește-ți drumul spre adâncurile pădurii și savurează fiecare peisaj ce se deschide înaintea ta.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Christiane Dorion

Ilustrator: Jane McGuinness

Traducător: Diana Trăncuță

Data apariției: iunie 2023

ISBN: 978-606-9677-18-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 64

Limbă: Română

Dimensiuni: 23,5x30,4 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Katartis