TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Codul vieții RA-CAS-CODULV-20-N-001
Codul vieții
Vezi
galerie

Codul vieții

de Carole Stivers

Titlu apărut în colecția Biblioteca Rao la RAO

Id: #316941

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este anul 2049 și Guvernul SUA decide să folosească o armă biologică în Kandahar, iar când aceasta nu acționează chiar așa cum a fost plănuit, este începutul sfârșitului. O pandemie începe să decimeze omenirea iar antidotul nu ajunge decât pentru câțiva „aleși”. Un grup de cercetători încearcă, contracronometru, să creeze bebeluși modificați genetic imuni la această boală, care vor fi născuți, crescuți și păziți de roboți inteligenți cu personalitate unică, numiți Mame, până când va fi sigur să-i reintegreze în societate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carole Stivers

Data apariției: august 2020

Titlu original: The mother code

ISBN: 978-606-006-383-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Fantasy și SF
Speciale >> Booky Halloween
 

Opinii editoriale

„Viziunea mitică și știința lui Stivers vor atinge o coardă sensibilă a cititorilor care se tem pentru viitorul omenirii. Distopia este dureroasă, provocativă dar, în cele din urmă, plină de speranță.”

Elisabeth Weed, TheBook Group

„Nu am reușit să las cartea din mâini! Parțial aventură, parțial științifico-fantastic, romanul este plin de suspans. Carole Stivers este o povestitoare genială care a combinate știința, tehnologia și istoria pentru a spune o poveste minunată despre umanitate și dragoste.” 

Devi S. Laskar

„Carole Stivers nu este prima care s-a întrebat dacă maternitatea poate fi reprodusă științific, dar aceasta este o completare profundă și provocatoare a acestei probleme. O poveste despre sfârșit care se concentrează mai puțin asupra a ceea ce s-a pierdut și mai mult asupra a ceea ce ar putea fi salvat (și cum). Minunata poveste a lui Stivers se situează exact pe linia de despărțire dintre om și mașină, în timp ce vina, amenințarea, salvarea și dragostea trec de la personaj la personaj în moduri surprinzătoare și puternice.”

Karen Joy Fowler, autoarea bestsellerului Ne-am ieșit cu toții din minți

„…(Carole) Stivers îmbină știința, emoțiile și inteligența artificială pentru a obține o poveste realistă. În timp ce narațiunea este captivantă și provocatoare, personajele sunt cele care strălucesc atunci când acceptă propria mortalitate în același timp încercând să asigure supraviețuirea umanității.”

Craig Clark
Carole Stivers
Carole Stivers
Autor

Carole Stivers s-a născut în East Cleveland, Ohio. Are un doctorat în biochimie...

vezi autor