TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Suntem o echipă 978-606-94785-8-5
Suntem o echipă
Vezi
galerie

Suntem o echipă

de Carlos Beltramo Alvarez

Id: #434792

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea „Suntem o echipă” (7+) este o resursă de neînlocuit pentru profesori, elevi și părinți, prin intermediul căreia deschidem discuții sănătoase despre provocările actuale ale copiilor.


Personajele principale sunt Anca și Cristi, pentru care jocurile și sportul devin instrumente puternice de dezvoltare personală. Profesorii vor descoperi o resursă inspirațională, unde aventurile protagoniștilor aduc la suprafață perseverența, autocontrolul, respectul, cinstea și cooperarea - virtuți fundamentale pentru toate aspectele vieții.


Pentru părinți, această carte devine o fereastră către lumea copiilor lor, oferind nu doar o perspectivă asupra învățămintelor valoroase transmise prin povestirile autentice din istoria Jocurilor Olimpice, ci și un ghid practic pentru a susține creșterea armonioasă a copiilor.


Cartea subliniază că ideea de echipă se extinde dincolo de terenul de joc, influențând relațiile acasă, la școală, în cercul de prieteni și în mijlocul naturii.


Această abordare integrată nu numai că aduce profesorii mai aproape de elevi, ci și ajută părinții să înțeleagă mai bine universul copiilor lor.


Din seria adaptată după cele 13 cărți Alive to the World®, folosite în școli din 24 de țări pentru a forma și consolida caracterul copiilor (5-18 ani).


Recomandată părinților, diriginților, consilierilor școlari, învățătorilor și profesorilor care predau opționalul la decizia școlii „Pregătiți pentru viață. Educație pentru viață și comunitate” sau alte opționale de formare a abilităților de viață.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carlos Beltramo Alvarez

Data apariției: martie 2023

ISBN: 978-606-94785-8-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 206

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x25 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Asociația Life-Learning Education

Teme: copilărie