TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adevărații porumbei intră în pâine (Vol. 6) PU-AMB-APINPV-21-N-001
Vezi
galerie

Adevărații porumbei intră în pâine (Vol. 6)

de Andrew McDonald, Ben Wood

Id: #372264

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce fac Adevărații Porumbei? Luptă cu infractorii, bineînțeles! Orașul tău este protejat de o echipă secretă de prieteni înaripați!

Adevărații Porumbei rezolvă mistere, se luptă cu infractorii și nu se vor opri până când orașul nu va fi în siguranță. 

De data aceasta Sucita, Tovărel, Zburlita, Gușatul și Pietricel, împreună cu Așchiuță, crenguța lui de companie trebuie să lupte cu o pâinica-zombi, să o convingă pe primăriță să anuleze o lege îngrozitoare care a izgonit toate păsările, și să elibereze orașul de iepurașii malefici care au împânzit străzile!

Pot, oare, Adevărații Porumbei să salveze situația?

Știai că Adevărații Porumbei sunt porumbei care există în viața reală :

Porumbelul comun (Pietricel)Cel mai întâlnit porumbel din lume. Complet gri și cu două dungi negre pe fiecare aripă. Se integrează perfect în mulțime.

Porumbelul rotitor (Sucita)Porumbel care face tumbe și acrobații în timpul zborului. Zboară ce zboară și face giumbușlucuri când te aștepți mai puțin.

Porumbelul creț (Zburlita)Cunoscut și ca „porumbelul șic“. Oamenii l-au înmulțit în așa fel încât să fie acoperit cu pene ondulate. Aceste zburătoare n-au nevoie totuși de ondulator!

Porumbelul gușat (Gușatul)Mingea uriașă care pare a fi pieptul lui e numită gușă. Acest porumbel depozitează mâncarea în gușa lui înainte de a o digera. Brrr!

Porumbelul voiajor (Tovărel): Are capacitatea incredibilă de a zbura pe distanțe lungi și să se întoarcă acasă de fiecare dată. Acum mulți, mulți ani era folosit să livreze scrisori.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrew McDonald, Ben Wood

Ilustrator: Ben Wood

Traducător: Alexandru Botea

Data apariției: martie 2021

ISBN: 9786069739204

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 218

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x19 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publisol

Teme: aventură