TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dreptul Uniunii Europene 978-606-26-1572-7
Vezi
galerie

Dreptul Uniunii Europene

de Ana-Maria Comșa

Titlu apărut în colecția Științe juridice la Pro Universitaria

Id: #423511

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dreptul Uniunii Europene este o lucrare științifică care acoperă întreaga sferă a evoluției integrării europene de la primele idei ale părinților fondatori și până la realizarea Uniunii Europene de astăzi. Astfel, lucrarea abordează istoria străvechiului continent european, nașterea comunitaților europene, construirea Uniunii Europene și analizarea instituțiilor și organelor acesteia, urmată de câteva noțiuni generale despre mediatorul european, rolul UE pe scena mondială și iar în final vom desluși cum sunt protejate drepturile și libertățile cetățenilor UE.

 

Deși este o lucrare de specialitate care se adresează în principal studenților facultaților de drept, relații internaționale și științe politice, ea poate fi destinată și altor categorii, fiind accesibilă celor dispuși să abordeze acest domeniu din variate orientări disciplinare.

 

Manualul este o lucrare de amplă informare și totodată o lucrare de reflecție, care pune în prim plan instituțiile Uniunii Europene pe care le analizează prin prisma legislației europene și internaționale extrem de variate și aflată într-o continuă evoluție.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ana-Maria Comșa

Data apariției: mai 2022

ISBN: 978-606-26-1572-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 194

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria

Ana-Maria Comșa
Ana-Maria Comșa
Autor

Ana-Maria Comșa este de profesie avocat din anul 2000 în cadrul Baroului Constan...

vezi autor