TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vânzări 2.0. Punct și de la capăt EV-ADC-V2PIDL-20-N-001
Vezi
galerie

Vânzări 2.0. Punct și de la capăt

Titlu apărut în colecția Business. Evrika la Evrika

Id: #317813

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Cartea pe care o țineți în mâna se numește Vânzări 2.0. Punct și de la capăt, iar titlul cărții spune tot. Situația este de așa natură încât trebuie să punem punct la felul în care lucrăm până acum și să o luăm de la început. De la început, dar de la alt început, cu o nouă abordare. Nu cu Vânzări 1.13.14, nu! Cu Vânzări 2.0!


Întrebare. A făcut cineva cursuri de Vânzări 2.0? Nu? Nimeni? Nici eu, mulțumesc. Nici Adrian Cioroianu și niciunul dintre autorii care au scris în această carte. Cu toate astea, fiecare capitol al cărții este o ilustrare a acestei noi abordări, o abordare bazată totuși pe cunoștințele teoretice și pe experiența practică pe care autorii cărții le-au acumulat până acum și pe care le-au folosit și în vechiul sistem. Este ca atunci când desfaci în bucăți un autobuz LEGO, construit după schița producătorului, și cu aceleași piese construiești un avion după o schiță care este doar în mintea ta. În vremuri complicate, mereu schimbătoare, nesigure și neclare suntem mereu puși în situația de a construi avioane din autobuze. Singuri, fiindcă nu are cine să ne învețe.

 

Vânzări 2.0 este despre creativitate. Ca să putem spune despre soluțiile pe care le găsim pentru clienții noștri că sunt creative, ele trebuie să îndeplinească câteva criterii: să fie deosebite de cele construite de alți vânzători, să aducă valoare, să nu mai fi fost folosite în trecut de alții și să îndeplinească noile nevoi ale clienților.” - Viorel Tascau, iulie, 2020

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Adrian Cioroianu

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 978-606-949-030-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 362

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Evrika

Teme: creativitate

Adrian Cioroianu
Adrian Cioroianu
Coordonator

Adrian Cioroianu este profesor universitar şi decan al Facultăţii de Istorie, Un...

vezi autor