TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Telegraph Avenue
Vezi
galerie

Telegraph Avenue

de Michael Chabon

Titlu apărut în colecția Musai la Art

Id: #424689

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Autor câștigător al Premiului Pulitzer


Romanul lui Michael Chabon explorează viețile a două familii californiene pe care le leagă o prietenie încâlcită, nu fără puncte culminante. Problemele din viața personală se suprapun peste cele legate de carieră și afaceri, dar contextul pe care Chabon îl creează e mult mai larg și mai complicat, într-un melanj de istorie recentă, cultură pop, discriminare rasială, prejudecăți și corectitudine politică.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michael Chabon

Traducător: Andra Matzal, Cosmin Postolache

Data apariției: iulie 2022

Titlu original: Telegraph Avenue

ISBN: 9786067107470

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 688

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Art

Teme: identitate, prietenie, societate

 

Opinii editoriale

N-ai crede că ai atâtea lucruri in comun cu un bulevard din inima Californiei. Dar Chabon anulează distanțele dintre noi și Oakland cu fiecare poveste despre oraș - cu inegalitățile și transformările lui – și despre oamenii care-l locuiesc, cu luptele lor de fiecare zi. Telegraph Avenue e o alunecare de roller-coaster încetinită, ca să nu te-apuce amețeala, printr-o lume care împrumută mult din excelenta coloană sonoră a cărții, plină de soul, funk și jazz. În același timp, e o poveste clasică despre prietenie și maturizare, o discuție nuanțată despre rasă, o enciclopedie (sub)culturală și o privire spre mall-ificarea societății.

Andra Matzal

Romanul acesta este în egală măsură un tribut adus stilului cinematografic al lui Tarantino, ale cărui filme sunt studiate și discutate de personajele lui Chabon și ale cărui preocupări condimentează paginile cărții: kung-fu, referințe cinematografice, filmele blaxploitation ale anilor '70.

The New York Times
How I Wrote It: Michael Chabon, "Telegraph Avenue"
VIDEO
Michael Chabon
Michael Chabon
Autor

Michael Chabon s-a nascut in 1963 in Washington D.C. Este unul dintre cei mai im...

vezi autor