TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretul Trifoiului!
Secretul Trifoiului!
Vezi
galerie

Secretul Trifoiului!

Id: #435341

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Descoperiți legăturile surprinzătoare din Secretul Trifoiului! - So Clover! (RO), un joc cooperativ de asociere a cuvintelor!

Formați echipă alături de prietenii cei mai buni, trageți cartonașe cu cuvinte-cheie și notați-vă în secret caracteristicile comune. Colaborați pentru a le desluși pentru fiecare jucător în parte și calculați-vă scorul în funcție de câte cuvinte ați descoperit.

 

Jocul Secretul Trifoiului! - So Clover! (RO) conține: 220 cartonașe cu cuvinte-cheie, 6 planșe trifoi, 6 markere lavabile, 1 fișă Rezultate legendare, instrucțiuni în limba română.

 

Pregătirea jocului Secretul Trifoiului! - So Clover! (RO):

Fiecare jucător primește un marker și o planșă trifoi.
Cuvintele-cheie sunt amestecate și grupate într-un pachet, care se va așeza cu fața în jos la îndemâna tuturor.
Fiecare va extrage câte 4 cartonașe și le va așeza pe planșa personală, fără ca ceilalți să vadă cuvintele-cheie sau felul în care sunt așezate.


Cum se joacă Secretul Trifoiului! - So Clover! (RO):

Jocul de petrecere se desfășoară pe parcursul a două etape: alegerea indiciilor (individual) și rezoluția (în echipă).

Alegerea indiciilor - Toți jucătorii își vor analiza cele 8 cuvinte cheie orientate spre exteriorul planșei. Sub fiecare zonă de indiciu, veți găsi 2 cuvinte care vor forma automat o pereche, din cele 4 de pe planșa trifoi. Pentru fiecare va trebui să găsiți un indiciu care să lege cele 2 cuvinte-cheie, pe care îl veți nota în zona corespunzătoare. Indiciile trebuie să fie formate dintr-un cuvânt (substantiv comun sau propriu, acronim, număr sau anomatopee), dar sunt permise și cuvintele compuse. O dată găsite cele 4 indicii, înlăturați cartonașele de pe planșa trifoi. Extrageți un cartonaș nou, amestecați-l cu cele 4, fără să vă uitați la el și plasați teancul cu fața în jos deasupra planșei.

 

Rezoluția - Se va alege primul Spectator care nu are voie să comunice în niciun fel, în timp ce restul jucătorilor se vor uita la planșa lui. Acesta își pune cele 5 cartonașe cu cuvinte-cheie cu fața în sus, iar ceilalți vor colabora pentru a ghici perechile, folosindu-se de indicii. Cartonașele trebuie plasate înapoi pe planșa trifoi, ca perechile să aibă sens.

 

În cazul în care nu vă puteți decide cum să le așezați, puteți încerca mai multe variante până ce ajungeți la cea finală, dar dacă nici așa nu puteți cădea de comun acord, jucătorul din stânga Spectatorului va lua decizia finală. În acest moment, Spectatorul poate verifica toate cuvintele-cheie.

 

Pe parcursul verificării, se va acorda câte 1 punct pentru fiecare cartonaș plasat corect, iar dacă au fost toate cele 4 ghicite din prima, mai primiți încă 2 suplimentare. Veti avea dreptul și la o a doua încercare în cazul în care cel puțin o pereche este plasată incorect. În finalul acestei ture, Spectatorul va calcula scorul și îl va nota, va decarta cele 5 cartonașe și preda ștafeta jucătorului din stânga sa pentru o nouă etapă de Rezoluție.

 

După ce fiecare jucător a fost Spectator o dată, jocul se încheie.

 

În timpul etapei de alegere a indiciilor, unele asocieri de cuvinte pot părea dificile, iar alegerea unui numitor comun una aproape imposibilă. Nu stați prea mult pe gânduri și scrieți ce vă trece prin minte, ceilalți jucători s-ar putea să vă uimească cu răspunsurile lor.

 

Distrati-vă născocind indicii și poate așa veți descoperi care este Secretul Trifoiului! - So Clover! (RO)!

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: martie 2024

EAN-13: 5425016927892

Limbă: Română

Clasificare: + 10 ani

Brand: Repos Production

Material: plastic

 
Toate categoriile:
Shop >> Cartepedia Shop >> Jocuri >> Board Games