TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rory's Story Cubes
Rory's Story Cubes
Vezi
galerie

Rory's Story Cubes

Id: #432712

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cuburi de poveste
 

Descriere produs

Iată un joc extrem de distractiv, care îți va ascuți inteligența și îți va stimula imaginația. Cele 54 de imagini ilustrate pe fețele cuburilor au fost concepute de Rory O'Connor din Irlanda, un formator în domeniul creativității și al rezolvării creative a problemelor. 

 

Fiecare cub ilustrează pe fețele sale 6 imagini sau pictograme, acumulând un total de 54 de imagini unice care pot fi amestecate în peste 10 milioane de moduri. Ca să joci acest joc nu trebuie decât să arunci toate cele 9 cuburi pentru a genera 9 imagini aleatorii și apoi le folosești pentru a inventa o poveste care începe cu „A fost odată ca niciodată...”

 

Joacă-l singur pentru a crea povești inedite sau cu mai mulți jucători. Folosește-l pentru a te inspira pentru școală, pentru a da viață petrecerilor, încearcă-l ca un joc de improvizație în care fiecare jucător integrează un element în cadrul aceleiași povești și câștigați puncte pentru rapiditate, inventivitate, imaginație, dramatism și umor.

 

Regulamentul jocului include mai multe variante de a folosi cuburile. Story Cubes este amuzant, ușor și antrenant pentru minte.

extinde
 

Detalii produs

Concepţie: Rory O'Connor

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: Rory's Story Cubes

EAN-13: 3558380060802

Limbă: Română

Clasificare: 6-99 ani

Brand: Ludicus Games

Durate joc: 20 minute

Material: plastic

 
Toate categoriile:
Shop >> Cartepedia Shop >> Jocuri >> Board Games
Speciale >> Jocuri, Jucării, Puzzle-uri