TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Oracolul faimos al marilor iubiri romantice, legendare
Oracolul faimos al marilor iubiri romantice, legendare
Vezi
galerie

Oracolul faimos al marilor iubiri romantice, legendare

Id: #427858

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În lumea noastră contemporană, în care conștiința de sine tinde să devină o prioritate, problema împărtășirii iubirii a devenit o preocupare cvasi-universală. Scopul acestui Oracol este acela de a raspunde la întrebările existențiale venite atât din partea bărbaților, cât și din partea femeilor.

Prin intermediul a 40 de lamele, el ne dezvăluie modul în care jocurile iubirii țes provocările legate de frivolitate și seriozitate. Spiritul jocului își trage forța din curgerea evenimentelor banale și se inspiră din relațiile amoroase, cu urcușurile și coborâșurile lor. Vouă, celor care vă înfiorați la gândul de a gusta plăcerile iubirii fără teama de a fi copleșiți de nebunia iubirii, vouă, celor care doriți să deveniți adevărați stăpâni ai emoțiilor, vouă vă este adresat acest Oracol ce vă poate servi drept îndrumar. De-a lungul lecturii acestui Oracol, s-ar putea să apară pur și simplu în voi dorința de a da o nouă șansă iubirii de a veni în viața voastră.

Sensul unui oracol este acela de a descoperi realități dincolo de viziunea noastră obișnuită, întrucât ceea ce guvernează lumea nu se află în domeniul vizibilului, ci în cel nevăzut. Prin urmare, acest Oracol a fost structurat sub forma unui îndrumător, care îți șoptește la ureche cuvinte înțelepte și liniștitoare. Am ales un limbaj intim și sensibil, care să poată atinge inima. Va fi de ajuns o lamelă sau un mesaj pentru a vă amplifica fervoarea iubirii și a vă redirecționa destinul spre căi mult mai fertile.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: ianuarie 2023

ISBN: 978-606-8742-87-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 168

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x12 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama

Teme: iubire

 

Loc în topurile Cartepedia