TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
IQ Booster. Tetrace Square
IQ Booster. Tetrace Square
Vezi
galerie

IQ Booster. Tetrace Square

Id: #428686

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

IQ Booster - Tetrace Square este un joc în care combinațiile zarurilor dau 62.208 provocări posibile, toate având cel puțin o soluție. Fie că este o provocare mai ușoară, fie mai dificilă, în fiecare ești contra-conometru cu adversarul tău. Cine va completa mai rapid pătratul cu formele colorate? Cum se joacă?

 

Caracteristici:

  • Aruncați toate zarurile, după care fiecare dintre jucători trebuie să așeze pe tablă sa cele 7 piese cilindrice pe coordonatele indicate de zaruri.
  • Jocul este o întrecere. Toate formele colorate trebuie plasate pe spațiile libere astfel încât să acoperiți spațiile goale.
  • Pachetul conține: 7 zaruri speciale cu coordonate, 2 table de joc, 2 seturi de piese: 9 forme colorate, 7 piese cilindrice.
  • Jucăria stimulează abilitățile de potrivire și recunoaștere vizuală, fiind o jucărie educativă. De asemenea, dezvoltă atenția, memoria, concentrarea, creativitatea, coordonarea ochi-mână și precizia.
  • Produsul este ambalat în cutie din carton.

 

Dimensiune cutie: 26x6x26 cm

Greutate produs în ambalaj: 0.5 kg

Vârsta recomandată: +6 ani

Avertizare!

Produsul este nou și comercializat în ambalajul original al producătorului. Imaginile de pe site au caracter informativ.

 

Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor.


Ambalajul trebuie îndepărtat, recuperat și aruncat de către un adult înainte de a se da spre utilizare copilului. Nu lăsați ambalajele produselor la îndemâna copiilor. Se recomandă utilizarea produsului sub supravegherea unui adult. Produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala de cei mici, existând pericolul de sufocare sau nu este potrivită copiilor mai mici de 3 ani. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați produsul departe de foc și nu-l lăsați în preajma temperaturilor ridicate și a umidității. Datorită măsurării manuale a produsului poate exista o diferență minoră față de dimensiunea reală a produsului.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: ianuarie 2023

EAN-13: 6426008004217

Limbă: Română, Bulgară, Engleză, Maghiară

Clasificare: 6-106 ani

Brand: IQ Booster

Material: plastic

 
Toate categoriile:
Shop >> Cartepedia Shop >> Jocuri >> Board Games
Speciale >> Jocuri, Jucării, Puzzle-uri