TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
GCHQ. Povestea necenzurată a celei mai secrete agenţii de informaţii din Marea Britanie MP-RJA-GPNACM-18-N-001
GCHQ. Povestea necenzurată a celei mai secrete agenţii de informaţii din Marea Britanie
Vezi
galerie

GCHQ. Povestea necenzurată a celei mai secrete agenţii de informaţii din Marea Britanie

de Richard J. Aldrich

Id: #254547

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

GCHQ, succesorul faimoasei organizaţii de spargere a codurilor pe timp de război de la Bletchley Park, este cel mai mare şi mai misterios serviciu de informaţii din Marea Britanie. Cu toate acestea, nu ştim aproape nimic despre el.

În această  carte revoluţionară – prima istorie a organizaţiei publicată vreodată – expertul în servicii secrete Richard Aldrich urmăreşte evoluţia GCHQ de la o operaţiune de spargere a codurilor din timpul războiului, condusă dintr-un conac de ţară din Buckinghamshire, la una dintre cele mai mari şi mai influente agenţii de spionaj din lume.

Înţesată cu poveşti dramatice de spionaj – misiuni secrete ale submarinelor, tuneluri ascunse pentru interceptarea telefoanelor şi agenţi sovietici infiltraţi – GCHQ explorează totodată rolul organizaţiei în abordarea unora dintre cele mai tulburătoare teme ale timpurilor noastre: al-Qaeda, terorismul cibernetic, dreptul la intimitate şi supravegherea electronică. Revelatoare şi scrisă cu măiestrie, această carte este veriga crucială care lipsea din istoria serviciilor secrete britanice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Richard J. Aldrich

Data apariției: iunie 2018

ISBN: 978-606-910-087-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 688

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press