TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Radianță divină. La drum cu Maeștrii Magiei 973-7978-72-2
Radianță divină. La drum cu Maeștrii Magiei
Vezi
galerie

Radianță divină. La drum cu Maeștrii Magiei

de Jasmuheen

16 47 lei
-5% de la 17,34 lei
Indisponibil
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului

Descriere produs

Descoperă cartea Radianță divină. La drum cu Maeștrii Magiei de Jasmuheen apărută la editura For You

Cea de-a şaisprezecea carte a autoarei australiene JasmuheenRadianță Divină: La drum cu Maeştrii Magiei descrie viaţa ei petrecută alături de aceste fiinţe minunate şi ne oferă învăţăturile acestora.


Ea scrie:
„Pe parcursul vieţii mele am fost binecuvântată să pot observa şi experimenta Radianţa Divină. Razele sale de lumină par a fi susţinute de un curent de bază, de o asemenea graţie şi măreţie, încât toţi cei care îl văd sau îl simt se transformă. Aceasta este natura fiinţei Sale. Atunci când Radianţa se revelează pe Sine însăşi, suntem atât de captivaţi de Splendoarea Sa, întrucât îi recunoaştem intuitiv puterea. Mi-au trebuit zeci de ani să descopăr modul în care, în momentul în care iluminarea Sa intră în câmpul nostru energetic, trupurile devin iradiate de un fascicul de lumină laser ce ne hrăneşte perfect, astfel încât toate dorinţele noastre sunt îndeplinite.
Timp de mai mult de treizeci şi cinci de ani am căutat un mod de a uni înţelepciunea străveche cu viaţa de zi cu zi - căutare care m-a condus spre descoperirea unei ştiinţe a viitorului. Odată cu această Ştiinţă a Biocâmpului a apărut şi descoperirea porţilor de acces interior, prin vibraţii şi frecvenţe care îndeplinesc funcţia unor chei. Timpul petrecut în planul interior m-a învăţat cum să deschid porţile care mi-au revelat Radianţa Absolută, în toate formele Sale. Această carte reprezintă încercarea mea de a descrie darurile Sale.”


Radianță Divină: La drum cu Maeştrii Magiei este oferită cu graţie nelimitată, unei lumi care se găseşte la limita alegerii între război şi pace, unei lumi care poate are nevoie de o invitaţie şi de inspiraţie pentru ca să fim cu toţii siguri că vom crea totul cu înţelepciune şi iubire.

extinde

Detalii produs

Autor: Jasmuheen

Traducător: Daria Vasilescu

Data apariției: 2006

ISBN: 973-7978-72-2

EAN-16: 9789737978722

Copertă: Paperback

Număr pagini: 310

Dimensiuni: 14x20 cm

Editura: For You

Titlu original: Divine Radiance, on the Road with the Masters of Magic

Pagini: 310

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Spiritualitate și ezoterism >> Dezvoltare spirituală
Speciale >> Nonfiction
Cuvinte cheie:
spiritualitate, dezvoltare spirituală
Jasmuheen
Jasmuheen
autor

Jasmuheen s-a născut în Australia din părinţi norvegieni şi este...

vezi autor

Opinia cititorilor