TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rezolvă ecuația fericirii HU-MOG-REFCMS-21-N-001
Vezi
galerie

Rezolvă ecuația fericirii

de

Titlu apărut în colecția Practic. Humanitas la Humanitas

Id: #368011

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Calea matematică spre o viață împlinită
 

Descriere produs

Înzestrat cu o minte logică și riguroasă, Mo Gawdat, fost șef de strategie la Google X, ne propune o cale limpede, ușor de urmat către o realitate considerată îndeobște greu sau imposibil de atins: fericirea adevărată și stabilă.

 

Care sunt iluziile ce ne împiedică să ne găsim liniștea și cum le putem destrăma? Ce prejudecăți ne țin prizonieri și ce putem face pentru a ne elibera de ele? Cum putem combate fluxul de gânduri negative care ne subminează starea de bine? Care sunt tehnicile menite să ne aline suferința, indiferent de sursa ei? Ce metode practice ne pot înlesni echilibrul mult dorit între așteptările pe care le avem de la viață și realitatea de multe ori nedreaptă sau dezamăgitoare?

 

Pentru a răspunde la aceste întrebări și nu numai, autorul creează un algoritm apelând la informații la zi din biologie, psihologie sau neuroștiințe, precum și la fondul de înțelepciune al marilor religii și tradiții spirituale ale lumii. Sinteza lui originală are un resort interior cât se poate de intim: moartea prematură a propriului fiu. Inspirat de figura luminoasă a acestuia, autorul a simțit îndemnul de a-i îndruma pe cât mai mulți oameni să urmeze calea unei vieți împlinite și a creat, pornind de la această carte, o adevărată mișcare online: #onebillionhappy.

extinde
 

Detalii produs

Autor:

despre: Dana Verescu

Data apariției: martie 2021

Titlu original: Solve for Happy

ISBN: 978-973-50-6897-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: fericire, libertate