TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretele bucătăriei călugărești. Simplu și natural. 213 rețete 978-606-875-655-4
În stoc
PREȚ: 46,5 lei
-7%50 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 27.07.2021
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Secretele bucătăriei călugărești. Simplu și natural. 213 rețete

Monahul Efrem Derventinul
În stoc
PREȚ: 46,5 lei
-7%50 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 27.07.2021
Relații clienți
0377.100.906
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
"Admirația pentru monahul Efrem - acest om harnic, talentat și smerit - mi-a crescut în mod vizibil pe măsură ce l-am cunoscut, ce l-am...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-875-655-4
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Secretele bucătăriei călugărești. Simplu și natural. 213 rețete
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Secretele bucătăriei călugărești. Simplu și natural. 213 rețete de Monahul Efrem Derventinul apărută la editura Lumea credinţei

"Admirația pentru monahul Efrem - acest om harnic, talentat și smerit - mi-a crescut în mod vizibil pe măsură ce l-am cunoscut, ce l-am descoperit. Dar, în mod particular, m-a surprins prin surâsul bonom, prin implicarea directă la "coada cratiței", prin varietatea propunerilor culinare, prin simplitatea rețetelor, prin costurile reduse de a obține respectivele feluri de mâncare, prin timpul de execuție scăzut.
O minune de om (e bun la desert!) care răspândește arome, care-și colorează proximitățile cu pastelul combinațiilor sale culinare și care face mănăstirea un loc al împăcării cu semenii și cu lumea, în care îți dorești să (îți) revii. Da, împăcarea se poate face și prin masa de obște, prin "liturghia după liturghie", prin comuniunea în jurul unui blid aburind. Mâncarea călugărească în sine, cât ar fi de bună ca gust, dacă nu are o țâră de rugă în spate, e doar o efemeridă calorică. Rugăciunea, ca ingredient duhovnicesc, îi dezvoltă partea nebănuită, o face "hrană vie", o îmbogățește sufletește, o transformă în energie comunitară. Iar aici părintele Efrem este stăpânul acestei transformări, are know-how-ul respectivei tehnici culinar-duhovnicești!" - Răzvan Bucuroiu

Autor: Monahul Efrem Derventinul
Data apariției: octombrie 2020
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
rețete călugărești, mâncare simplă
Opinia cititorilor