TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să lucrezi cu duşmanii MP-MIL-CUSLCD-18-N-001
Cum să lucrezi cu duşmanii
Vezi
galerie

Cum să lucrezi cu duşmanii

de Mike Leibling

Titlu apărut în colecția Eficienţa în business la Meteor Press

Id: #258897

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum să trăiești și să progresezi lângă oameni cu adevărat dificili.

Se știe ca indivizii dificili ne pot transforma viața intr-un iad, de aceea autorul cartii Cum sa lucrezi cu dușmanii iși propune sa-i ajute pe toți cei care se confrunta cu conflicte la locul de munca. Fiind un instrument esențial pentru manageri și membrii personalului lor, pornind de la ideea ca uneori nu putem schimba situațiile (nici oamenii), dar putem schimba reacțiile noastre in fața lor, cartea ofera 10 strategii esențiale de supravietuire, descrieri ale celor mai dificile 15 tipuri de „dușmani” și sfaturi despre cum sa transformam situațiile de tip „ostil”.

 

Deși se concentreaza preponderent asupra conflictelor de la locul de munca, multe dintre excelentele sale sfaturi și strategii practice pot fi utilizate și in situații de natura sociala. Mai mult, cartea nu se limiteaza la tehnici de supravietuire in asemenea situații ostile, ci ofera sugestii despre cum se poate chiar prospera in astfel de locuri.

Cum sa lucrezi cu dușmanii ne ajuta sa ințelegem ca putem face intotdeauna ceva pentru a recapata controlul asupra unei situații fara a fi afectați. Foarte utile sunt relatarile diverselor persoane, precum si numeroase experiențe „dificile”, atat ale autorului, cat și ale clientilor sai, care descriu cum putem sa ne dam seama ce se petrece de fapt și cum sa decidem modul cel mai bun de a raspunde, ori de a nu raspunde, in funcție de caz.

O carte pur si simplu excelenta, care ne invața cum sa ne purtam cu șefii duri sau cu indivizii neplacuți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mike Leibling

Traducător: Mihai-Dan Pavelescu

Data apariției: decembrie 2018

Titlu original: Working With the Enemy. How to survive and thrive with really difficult people

ISBN: 978-973-728-699-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press