TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Între două lumi
Vezi
galerie

Între două lumi

de Suleika Jaouad

Titlu apărut în colecția Memorii | Jurnale la Humanitas

Id: #376144

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Amintiri dintr-o viață suspendată
 

Descriere produs

La numai douăzeci și doi de ani, Suleika Jaouad are în față un viitor strălucit. Visurile îi sunt însă curmate de un diagnostic necruțător: leucemie, cu 35% șanse de supraviețuire. Vor urma ședințe îndelungate de chimioterapie și o operație foarte riscantă: transplant de măduvă. În ciuda suferinței fizice și psihice extreme, Suleika Jaouad găsește puterea de a ține un jurnal, în care consemnează amănunțit încercările la care o supune boala. Când, după patru ani, primește în sfârșit vestea că nu mai suferă de cancer, descoperă că vindecarea sufletească de abia acum începe. Dorința de a se reintegra în lumea celor sănătoși o îndeamnă să pornească într-o lungă călătorie cu mașina, împreună cu terierul ei. Pe drum, îi întâlnește pe câțiva dintre noii prieteni cu care corespondase despre boală și nu numai. În comuniunea cu ei își găsește speranța și puterea de a începe o nouă viață.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Suleika Jaouad

Traducător: Andreea Niță, Ines Simionescu, Anca Lăcătuș

Data apariției: septembrie 2021

Titlu original: Between Two Kingdoms: A Memoir of a Life Interrupted

ISBN: 9789735072568

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 396

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

 

Opinii editoriale

„O poveste scrisă cu măiestrie, care te emoționează și te marchează. Observațiile lui Suleika Jaouad de­spre sine, despre comuniunea cu cei din jur, despre incertitudinea viitorului pot rezona cu oricare dintre noi, fie că ne-am confruntat cu un astfel de diagnostic sau nu.”

The Washington Post

„Suleika Jaouad cercetează tărâmuri cu totul neașteptate – nu doar adâncul propriei suferințe și anii pe care i-a pierdut luptând cu boala, ci și spiritul multor oameni (suferinzi sau nu) pe care îi întâlnește pe drumul vieții, luminându-i cu generozitatea și grația ei. O carte emoționantă și pasionantă, așa cum nu am mai citit vreodată. Îmi voi aminti aceste rânduri mult timp de acum înainte, pentru că Suleika Jaouad mi le-a întipărit în inimă.”

Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului „Mănâncă, roagă-te, iubește“

„O carte uluitoare, scrisă impecabil, pe care ți-e imposibil s-o lași din mână.”

Publishers Weekly
 Suleika Jaouad
Suleika Jaouad
Autor

SULEIKA JAOUAD este scriitoare, jurnalistă și speaker motivațional. A studiat la...

vezi autor