TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Revista ARTA nr.33 UA-MAC-REVIAN-19-N-001
Revista ARTA nr.33
Vezi
galerie

Revista ARTA nr.33

Id: #258542

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Uniunea Artiștilor Plastici din România are plăcerea de a vă anunța lansarea noului număr al principalei sale publicații, Revista—ARTA, cu un dosar tematic intitulat ECO ART, coordonat de Prof. Dr. Marilena Preda Sânc.



Abordată într-un context istoric și critic amplu, arta ecologică de astăzi trebuie să răspundă unor schimbări climaterice, geologice și sociale accelerate, adesea cu urmări ireversibile, prin încorporarea unei multitudini de abordări disciplinare (de la practica și discursul artistic, curatorial, activist ori filosofic la rigorile investigației științifice). Dacă, până acum, extincția speciei umane și a biosferei planetei se prezenta drept o posibilitate latentă, astăzi aceasta devine o realitate de necontestat care aduce cu sine o remodelare a sensibilităților estetice și a angajărilor politice.



Autorii incluși în dosarul numărului 33 al revistei (Marilena Preda Sânc, Ciprian Ciuclea, Ileana Pintilie, Mălina Ionescu, Wanda Mihuleac, Aurelia Mocanu, Olivia Nițis, Boryana Rossa, Ellen Rothenberg, Anca Sinpălean, Cristina Stoenescu, Martina Pachamanová, Ioan Augustin Pop, Andreea Căpitănescu) ilustrează, într-o manieră diversă și aprofundată, modul în care se manifestă astfel de mutații în practica artistică din România ori din străinătate.



Lectură plăcută!

extinde
 

Detalii produs

Ediţie îngrijită de: Magda Cârneci

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 205500035080

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Engleză, Română

Dimensiuni: 23,5x30 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Uniunea Artiștilor Plastici din România

 

Loc în topurile Cartepedia

Magda Cârneci
Magda Cârneci
Ediţie îngrijită de

vezi autor