TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aproape totul despre managementul echipei de vânzări EV-ADC-ATDMED-19-N-001
Vezi
galerie

Aproape totul despre managementul echipei de vânzări

de Adrian Cioroianu

Titlu apărut în colecția Business. Evrika la Evrika

Id: #306659

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte este bazată pe articole din Sales Magazine. Revista de vânzări, scrisă de oameni de vânzări pentru vânzători. Scrieri originale, aplicate pentru ceea ce se întâmplă în domeniul vânzărilor în România, destinate oamenilor curioși care fie sunt vânzători, fie sunt pasionați de vânzări.


Obiectivul nostru este simplu:
Să vă oferim cunoștințe, experiențe, noutăți, păreri, idei, instrumente din spațiul vânzărilor. Să vă ajutăm să vindeți mai mult, mai repede și mai ușor. Suntem aici pentru a face asta.
Dar ideile vin doar dacă le cauți. Respectăm timpul și atenția voastră. Am fi foarte bucuroși dacă ne-ați încerca. Dacă ne-ați "cumpăra". Vă mulțumim. Mulțumim scriitorilor noștri care ni s-au alăturat necondiționat și au crezut în această idee de cum au auzit-o. Apoi, vă mulțumim vouă, primilor noștri cititori, care faceți tot acest proiect să fie real.

 

Cartea pe care ne-o propun cei de la Sales Magazine, sub coordonarea lui Adrian Cioroianu, reprezintă un adevărat ghid practic pentru toți cei care cochetează cu activitatea de management în vânzări, adaptat realităților și condițiilor specifice pieței din România. Totodată, prin intermediul managerilor și trainerilor cu o bogată practică în domeniu, care au ales să-și împărtășească experiențele profesionale în paginile sale, ea constituie și o fereastră deschisă către lumea vânzărilor, cu tot ceea ce înseamnă această lume în țara noastră.
Prin toate acestea, prezenta lucrare se dovedește a fi utilă tuturor celor care sunt pasionați de arta vânzărilor, precum și celor care doresc să cunoască ceea ce înseamnă viața unui manager de vânzări în România și care sunt provocările și oportunitățile pe care piața autohtonă le oferă acestuia.


Și cum piața este într-o continuă evoluție, la fel se dovedesc a fi și realitățile specifice domeniului vânzărilor, sens în care autorii ne promit și o continuare a prezentei lucrări. Totul cu scopul declarat și asumat de a contribui la formarea și consolidarea spiritului unei comunități profesionale autohtone de profil.


extinde
 

Detalii produs

Autor: Adrian Cioroianu

Data apariției: noiembrie 2019

ISBN: 978-606-94572-8-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 205

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Evrika

Adrian Cioroianu
Adrian Cioroianu
Autor

Adrian Cioroianu este profesor universitar şi decan al Facultăţii de Istorie, Un...

vezi autor