TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Autor \ Vincent D. O’Connell
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Vincent D. O’Connell este senior partner la Work & People Solutions, unde conduce departamentele de evaluare şi cercetare, dezvoltare a programelor, training şi comunicare. Are peste zece ani de experienţă în consultanţa în domeniul resurselor umane şi comunicarea corporatistă şi managerială. La începutul carierei a condus, în Connecticut, Programul de Asistenţă pentru Angajaţi, înainte de a începe o carieră de zece ani în diferite consilii de admi­nistraţie, derulând operaţiuni de marketing în spitale şi în alte instituţii de sănătate. Din 1996, devine consultant şi trainer pentru clienţi pro­venind din diverse domenii, de la clinici de sănătate şi instituţii ­farmaceutice până la firme de servicii profesionale. Pe lângă funcţia pe care o ocupă în prezent la Work & People Solutions, este şi consultant la Hay Group.

Vincent O’Connell a urmat o serie de cursuri la Universitatea Brown şi deţine o diplomă în managementul resurselor umane, obţinută la Universitatea Cornell.

A scris, împreună cu Stephen E. Kohn, The People Management Formula. De asemenea, a publicat un roman, Movement Off the Dime, şi lucrează acum la cea de-a doua carte a sa de ficţiune. În prezent, locuieşte în Silver Spring, Maryland.