TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Stephen Denning

Stephen Denning este senior fellow la James MacGregor Burns Academy of Leadership, de la Universitatea Maryland. A fost director de program pentru managementul cunoştinţelor la Banca Mondială.

S-a născut la Sydney, a studiat Dreptul şi Psihologia la universitatea locală şi a lucrat ca avocat vreme de mai mulţi ani. Ulterior, şi-a luat diploma postuniversitară în Drept la Universitatea Oxford. În 1969 s-a alăturat echipei de la Banca Mondială, unde a deţinut diverse posturi de conducere. Din 1996 până în 2000, în calitate de director pentru managementul cunoştinţelor, Denning a condus programul de împărtăşire a cunoştinţelor al Băncii Mondiale. Din anul 2000 lucrează cu organizaţii din Statele Unite, Europa, Asia şi Australia, în domenii precum leadershipul, inovaţia şi naraţiunea de afaceri.

Denning este autorul lucrărilor The Springboard: How Storytelling Ignites Action in Knowledge-Era Organizations (2000), Squirrel Inc.: A Fable of Leadership through Storytelling (2004) şi The Leader`s Guide to Storytelling: Mastering the Art and Discipline of Business Narrative (2005). A mai publicat un roman şi un volum de poezii, fiind membru asociat al Royal Society of Arts.