TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Pat Spungin

BIOGRAFIE

Dr. Pat Spungin este psiholog specializat în problemele copiilor şi în viaţa de cuplu, domeniu pentru care a manifestat un interes de-o viaţă.

S-a născut în nordul Angliei şi a absolvit London School of Economics, în cadrul căreia a obţinut o diplomă universitară şi a încheiat un masterat. A finalizat apoi un doctorat la Institute of Education, University of London.

Dr. Spungin a lucrat în cadrul Middlesex University, ca lector specializat în disciplina Psihologia şi Dezvoltarea Copilului. Ulterior, a început să predea cursuri de instruire a managerilor, pe teme precum: abilităţi personale şi interpersonale, negociere, ascultarea atentă a interlocutorilor şi feedback constructiv. Aceste deprinderi s-au dovedit utile atunci când s-a specializat în psihologia familiei, mai ales în problemele parentale. În 2001, a fondat site-ul Raisingkids.co.uk (pentru părinţi).

A scris patru cărţi despre viaţa de familie şi este frecvent invitată la radio şi televiziune. În calitate de expert în acest domeniu, a lucrat cu câteva companii — susţinând prezentări, pregătind rapoarte, realizând casete video şi participând la emisiuni de radio.