TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vezi toate cărţile

Autor \ Michael Thompson

BIOGRAFIE

Dr. Michael Thompson este un renumit psiholog de copii care sustine conferinte pe plan international pe teme legate de dezvoltarea baietilor si conduce ateliere pentru parinti, profesori si studenti axate pe rezolvarea de probleme in parentaj. Este consilier scolar si consultant scolar deosebit de apreciat de scoli si parinti, activand in prezent in cadrul unei scoli de baieti din Boston. Are o experienta de mai mult de 15 ani ca terapeut si consilier pentru familie si copil. Intre cartile scrise de el, singur sau in colaborare, se regasesc titluri precum:

Raising Cain: Protecting the Emotional Life of Boys  in colaborare cu Dr. Dan Kindlon (2000) Crescandu-l pe Cain(Editura Herald 2013)

Best Friends, Worst Enemies: Understanding the Social Lives of Children, in colaborare cu Cathe O'Neill-Grace, Lawrence J. Cohen and Catherine O'Neill Grace (2001) Prieteni buni, dusmani aprigi (Editura Herald 2013)

The Pressured Child: Freeing Our Kids from Performance Overdrive and Helping Them Find Success in School and Life (2004)

It's a Boy!: Your Son's Development from Birth to Age 18 (2008)

Homesick and Happy: How Time Away from Parents Can Help a Child Grow (2012)