TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Michael E. Raynor

Raftul Cartepedia

Michael E. Raynor

Vezi toate cărţile

BIOGRAFIE

Michael E. Raynor este un remarcabil cercetător, autor, consultant şi orator, fiind specializat în strategii corporatiste pentru evaluarea şi reducerea riscurilor, dar şi pentru generarea de venituri. În cercetările şi scrierile sale, dar şi în activitatea practică, Raynor s-a focalizat asupra inovaţiei şi strategiei în afaceri, explorând provocarea de a păstra succesul unei firme prin inovaţie, dar şi modalităţile de a face faţă şi a exploata solicitările în permanentă schimbare ale mediului concurenţial de afaceri.
În 1990, Raynor a obţinut o diplomă în filozofie la Harvard College. În 1994, a absolvit cursul MBA de la Richard Ivey School of Business, iar în 2000, a obţinut titlul de doctor la Harvard Business School, specializându-se în Administrarea Afacerilor.
Ulterior, Raynor s-a implicat în activitatea academică în calitate de profesor la Richard Ivey School of Business din London, Canada, predând în cadrul programelor MBA şi Executive Education.
În prezent, Michael E. Raynor este director al Deloitte Research. De-a lungul timpului, a lucrat cu unii dintre cei mai importanţi clienţi ai firmei, corporaţii internaţionale de top, provenind din multe domenii de activitate — telecomunicaţii, media şi divertisment, sănătate, farmaceutice, aparatură medicală, IT hardware şi software, servicii financiare şi energie electrică.
Raynor este autor şi coautor al multor capitole din diverse cărţi şi al unor articole apărute într-o serie de publicaţii prestigioase, precum Harvard Business Review.