TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Vezi mai multe
produse din:

Vezi toate cărţile

Autor \ Immanuel Mifsud

Raftul Cartepedia

Immanuel Mifsud

Vezi toate cărţile
AdaugăPreview În numele Tatălui (și al Fiului) În numele Tatălui (și al Fiului) Immanuel Mifsud
În stoc
16,08 lei
-7%
17,29 lei

BIOGRAFIE

Immanuel Mifsud s-a născut în 1967, în orașul Paola din Malta. Este autorul a 17 cărți, fiind considerat liderul de generație al scriitorilor maltezi contemporani.
A început să scrie poezie și proză la 16 ani, colaborând totodată cu diverse trupe de teatru experimental. A pus în scenă piese de Cehov, Dario Fo, Max Frisch, Federico García Lorca, David Mamet sau Harold Pinter. Volumul său de proză scurtă Chimie (2005) a stârnit controverse încă de la apariție. Retras după publicare și apărut ulterior la o editură diferită, volumul i-a adus autorului acuzații de „pornografie” din partea presei conservatoare de limba engleză și a celei de orientare stângistă.

A publicat de asemenea literatură pentru copii – două cărți de povestiri și un volum de cântece de leagăn. Selecții din poemele sale au fost incluse în antologii importante precum: New European PoetsThe Echoing YearsIn Our Own Words: A Generation Defining ItselfLes Poetes de la Mediterranee și The World Record. Este laureat al National Book Award (2002) pentru volumul Sara Sue Sammut’s Strange Stories.