TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Helen LaKelly Hunt
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Helen LaKelly Hunt este cunoscută în Statele Unite ale Americii ca activistă pentru mișcarea drepturilor femeii și detine două masterate, în urma absolvirii cursurilor Southern Methodist University din Dallas, precum și un doctorat în psihologie la Union Theological Seminary din New York. Este autoarea volumului Faith and Feminism: A Holy Alliance. Este membru fondator și președinte al organizației Sister Fund, cofondator al New York Women'€s Foundation, Dallas Women's Foundation și Women'€s Funding Network. Helen a fost membru în consiliul de conducere din cadrul Ms. Foundation for Women.

Pentru activitatea sa, a obținut numeroase premii: Lead Award, din partea Women & Philantropy; National Creative Philanthropy Award, din partea National Network of Women’s Funds; Premiul Gloria Steinem’s Women of Vision and Action; Laura Parsons Pratt Award.

Helen se simte onorată că a fost selectată să facă parte din National Women'€s Hall of Fame - pleiada figurilor prezente în Galeria Numelor Celebre de Femei ale Națiunii Americane.

Împreună cu soțul său, Harville Hendrix, a pus bazele cunoscutului Institute for Imago Relationship Therapy (astăzi, Imago Relationships International, din New York), o organizație non-profit menită să instruiască alți terapeuți cu privire la procesul Imago și să elaboreze workshopuri pentru cupluri și persoane celibatare. Institutul a pregătit până acum peste 2.000 de terapeuți din 30 de țări și astăzi există aproximativ 200 de îndrumători de workshopuri care își desfășoară activitatea în întreaga lume.

 

Cărți publicate (selectiv):

  • Primește iubirea pe care o dorești (publicată prima oară în 1988, prezentă pe lista bestsellerurilor publicată în New York Times), Editura Herald, 2015
  • Keeping the Love You Find (1993),
  • Dăruiește iubirea care vindecă (1997), Editura Herald, 2015
  • Making Marriage Simple: Ten Truths for Changing the Relationship You Have into the One You Want (2013).